maandag, 12 juli 2021 07:53

Nikki is gestart met de inning van de contributie. Jullie hebben hier bericht over ontvangen per e-mail. Heb je nog geen bericht ontvangen neem dan direct contact op met Nikki via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of bel naar 0345-745980

woensdag, 23 juni 2021 07:03

Zondag 27 juni spelen de veteranen om half 11 een oefenwedstrijd uit tegen WIK. Het mag allemaal.weer en ook publiek is weer welkom.

zaterdag, 29 mei 2021 08:09

Ons bereikte wederom een droevig bericht, op 69 jarige leeftijd is oud-trainer van SOA Jan van der Schaft overleden.

De crematieplechtigheid wordt gehouden op dinsdag 1 juni om 11.00 uur in de aula van crematorium De Ommering, Optelseweg 3 te Spijkenisse. U bent hie rvanaf 10.45 uur welkom.

Namens het bestuur wensen wij allen, die hem liefhadden heel veel sterkte bij dit grote verlies.

woensdag, 28 april 2021 18:27

William Beurze

Vanmiddag bereikte ons het ontstellende  bericht, dat William Beurze aan de gevolgen van complicaties door corona is overleden.

William was een echte BTC-man. Hij heeft daar meerdere kampioenschappen meegemaakt en stootte met het eerste elftal in een aantal jaren tijd van de HVB door naar de KNVB 3e klasse. Bij zijn afscheid in 1992 kreeg William een afscheidswedstrijd aangeboden tegen oud-Ajax. Zo kon William naar eer en geweten zeggen, dat hij nog tegen Wim Suurbier, Ruud Geels, de gebroeders Muhren, Tseu la Ling, Sjaak Swart, Piet Schrijvers en Peter Boeve heeft gespeeld.

William was een uiterst geliefd persoon bij onze voetbalvereniging. Hij was nooit te beroerd om de handen uit de mouw te steken. Of hij moest vlaggen, lijnen moest kalken, kantinediensten of leider moest zijn, hij was er altijd en overal. William was gul met zijn humor en met zijn hulpvaardigheid. Hij vond het geweldig langs de lijn, in de kantine, pratend over voetbal en genoot van de vriendschappen en de sociale interactie om hem heen. Hij betekende veel voor onze vereniging, droeg anderen een warm hart toe en vormde een onmisbare schakel in onze plannen voor de toekomst.

Het is akelig stil geworden in onze kantine. Wat zullen we hem ontzettend gaan missen, met zijn aanstekelijke lach, zijn snor en zijn vlijmscherpe Haagse analyse over talloze zaken, die besproken werden.

We wensen allen, die hem liefhadden heel veel sterkte bij dit grote verlies.

Het is nog niet bekend hoe zijn afscheid eruit zal komen te zien. Mocht hier  meer informatie over beschikbaar komen, dan wordt dat zo snel als mogelijk gedeeld.

Laatst aangepast op woensdag, 28 april 2021 18:52

dinsdag, 06 april 2021 08:37
Beste leden,

Wij nodigen je uit om op woensdag 21 april a.s. de Algemene Leden Vergadering bij te wonen.

Deze zal gehouden worden om 20:00 uur in ons clubgebouw.

Agenda:

2. Uiteenzetting van de situatie van de vereniging
  3. Stemronde over nieuwe bestuursleden*
  4. Uiteenzetting van de intentie tot fusie met FC Skillz (+ termijnen)
  5. Stemronde over intentie tot fusie
  7. Einde vergadering
Het spreekt voor zich, dat we ons bij deze ALV aan de coronamaatregelen willen houden. We hanteren onderling anderhalve meter afstand en het aantal aanwezige leden in het clubgebouw bedraagt maximaal 30.

Om te voorkomen dat we over dit aantal heen gaan, verzoeken wij je ons tijdig te laten weten of je wel of niet aanwezig zult zijn bij de ALV. Dat kan door een korte reactie op een e-mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) te sturen met je naam. We stellen het op prijs als je je aan- of afmelding uiterlijk 19 april aan ons laat weten.

In dit bericht kun je ook aangeven of je nog nieuwe bestuurskandidaten weet. Het bestuur heeft dringend wat aanvullingen nodig en we kunnen ieders hulp hard gebruiken. Ken je iemand of ben je zelf bereid om in het bestuur plaats te nemen, dan kun je dat opgeven.

Namens het bestuur,
Frans Kubitza, secretaris