BSO Hakuna Matata
Gebruikerswaardering: / 9
LaagsteHoogste 
zaterdag, 23 februari 2008 06:16Wie is BSO Hakuna Matata?

BSO Hakuna Matata is een sportieve buitenschoolse opvang die de opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar verzorgt van 15.00 -18.30 uur. BSO Hakuna Matata legt de nadruk op de ontwikkeling van het kind in een cognitieve, motorische- en creatieve leeromgeving.

Waar zit BSO Hakuna Matata?
BSO Hakuna Matata vestigt zich op verschillende sportverenigingen in Zuid Holland. Deze verenigingen liggen op loopafstand van de scholen zodat de kinderen in de buurt opgevangen kunnen worden. Bij deze verenigingen hebben de kinderen zeer veel beweegruimte, zowel binnen als op de sportvelden. Zo kunnen er volop sportactiviteiten georganiseerd worden en plaatsvinden.

Wat biedt BSO Hakuna Matata?
Sport en bewegen Kinderen krijgen minimaal één uur per dag sport of bewegingsactiviteiten. Hierbij kan men denken aan georganiseerde sportspelen, tikspelen, balspelen, dans etc. Ook zal er in samenwerking met verschillende sportverenigingen kennis worden gemaakt met verschillende andere sporten. Deze sportactiviteiten vinden altijd onder begeleiding plaats. Daarnaast kunnen zij zelf “vrij- spelen” op de aanwezige sportvelden en ruimtes. Op deze manier maken de kinderen op jonge leeftijd kennis met sport en bewegen en leren zij al vroeg de voordelen hiervan in te zien.

Huiswerkbegeleiding
BSO Hakuna Matata richt zich ook op het begeleiden van de kinderen bij het maken van huiswerk en het maken van leerzame werkjes door de kinderen. Hiervoor wordt een cognitieve leeromgeving gecreëerd waarin de kinderen in alle rust onder begeleiding zich kunnen concentreren op hun werk. Een digitale leeromgeving behoort tot de mogelijkheden.

Creatieve vorming
Daar op de meeste scholen de handvaardigheidjuffrouw is verdwenen wil BSO Hakuna Matata de creatieve kant van de kinderen ontwikkelen. Creatieve vorming zal bestaan uit lessen en/of workshops muziek, knutsel- en schilderwerken, toneel en koken.

Vrije tijd
Voor de kinderen van BSO Hakuna Matata is vrije tijd heel belangrijk. In de daarvoor bestemde zit- en lighoeken kunnen de kinderen “relaxen”. Hierin kunnen de kinderen ontspannen en tot zichzelf komen. Buitenspelen, spelen met zelf meegenomen speelgoed en even “hangen” in de daarvoor aanwezige zitzakken geven vorm aan de ontspannen sfeer gedurende de opvang.

Zorg
BSO Hakuna Matata heeft een samenwerkingsverband met een Personal coach, kinderfysiotherapeut en een voedingsdiëtist. Deze zorg kan tijdens de opvang plaatsvinden.

Inschrijven
Inschrijven kan via onze website www.bsohakunamatata.nl. U kunt hier het inschrijfformulier downloaden en retour zenden.

Meer weten?
Wilt u nog meer van ons weten kijk dan voor meer informatie op www.bsohakunamatata.nl of neem contact met ons op.

070-7853332
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.bsohakunamatata.nl


Het team van BSO Hakuna Matata

Laatst aangepast op donderdag, 19 augustus 2010 11:03
 

Wedstrijdprogramma

Onze sponsoren

Bandel Telematica Constructie Met Techniek Slot Menswear


Powered by Joomla!. Designed by: england football fanzone org.tw domain Valid XHTML and CSS.