Samenwerking Nikki
Gebruikerswaardering: / 0
LaagsteHoogste 
maandag, 22 februari 2021 23:05

 

Samenwerking NIKKI

De contributie is een belangrijk onderdeel voor het bestaan van de vereniging.

Het bestuur heeft daarom besloten om te professionaliseren en met de inning van de contributiegelden een samenwerking aan te gaan met NIKKI.

Concreet betekent de samenwerking met NIKKI dat zij jouw contributie via het NIKKI-systeem verwerken.

 

Betalen

Je ontvangt aan het begin van het seizoen de eerste e-mail met daarin de factuur en het betaalverzoek. In deze e-mail zitten 2 iDEAL-betaallinks om je contributie te voldoen.

 

Optie 1: Je kunt kiezen voor de betaling van de contributie in termijnen. In dat geval betaal je via de iDEAL-betaallink de eerste maandelijkse termijn van de totaal te betalen contributie van het seizoen. De betalingstermijnen staan vermeld in deze e-mail. Vervolgens ontvang je iedere maand een nieuwe e-mail voorzien van een iDEAL-betaallink om je betaling te vergemakkelijken voor de daaropvolgende termijnen.

Let op: Bij de betaling van de contributie in maandelijkse termijnen worden administratiekosten in rekening gebracht. Deze administratiekosten bedragen 10% van je contributie, met een maximum van € 19,00 per seizoen. Deze kosten worden opgeteld bij de contributie.

 

Optie 2: Je kunt er ook voor kiezen om de volledige contributie in één keer te voldoen. In dat geval maak je gebruik van de iDEAL-betaallink om het volledige bedrag te voldoen. Wanneer u de contributie in één keer betaald, vervallen automatisch de administratiekosten van NIKKI.

 

Geen gebruik maken van iDEAL-betaallink

Als je geen iDEAL-betaallink wilt gebruiken, kun je op verzoek, rechtstreeks betalen op het bankrekeningnummer van NIKKI. Eventueel is het ook mogelijk om een automatische incasso af te geven bij NIKKI, indien wenselijk. Neem hiervoor contact op met NIKKI.

 

Contant betalen

Je kunt je contributie niet contant op de vereniging betalen.

 

Incassobureau

Nikki heeft toestemming van de club om bij uitblijven van betalingen een incassobureau in te schakelen. Laat het niet zover komen, dit brengt namelijk extra kosten voor je met zich mee.

Natuurlijk gaan zowel de vereniging als NIKKI ervan uit dat dit niet nodig zal zijn.

 

Vergoedingen

Wanneer je gebruik maakt van een (gemeentelijke)vergoeding of pas om de contributie te voldoen, willen we je vragen contact op te nemen met NIKKI. Zij kunnen je precies vertellen welke acties ondernomen dienen te worden om deze te kunnen gebruiken.

 

Factuur

Via NIKKI ontvang je de factuur en bijbehorend betaalverzoek per e-mail. Wanneer je geen bericht hebt ontvangen van NIKKI, neem dan contact met hen op. Controleer ook de spam-box van je e-mail een keer extra, mocht dit bericht daarin zijn terecht gekomen.

 

Wedstrijdprogramma

Onze sponsoren

Bandel Telematica Constructie Met Techniek Slot Menswear


Powered by Joomla!. Designed by: england football fanzone org.tw domain Valid XHTML and CSS.