Wateringse Veld Kranenburg pakt onder nieuwe trainer eerste zege!
Gebruikerswaardering: / 0
LaagsteHoogste 
maandag, 25 maart 2019 07:00

Met Ricky van den Bergh aan het roer waren wij benieuwd hoe de ploeg zou gaan spelen tegen Quick Steps dat bekend staat om haar energieke voetbal. Een bekeken en zakelijk spelend WV Kranenburg won de wedstrijd van Quick Steps met 2-0 en lijkt zich op te gaan maken voor een boeiend slot van de competitie.

1553426134-1

Quick Steps wist dat er mogelijk iets te halen viel bij Wateringse Veld Kranenburg dat weliswaar een opleving kende afgelopen week bij Hercules maar waar de weken ervoor nog niet vergeten waren. Vanaf minuut 1 werd duidelijk dat Quick Steps van echt goede huize moest komen om Wateringse Veld Kraneburg een punt afhandig te maken. Scherp verdedigiend en zuinig met de bal werd Quick Steps steeds verder teruggedrongen en werd de ploeg van Dick Hooning omsingeld. Kranenburg kreeg ook kansjes maar deze werden niet benut. De eerste grote kans vloog er in echter had de grenstechter van Quick Steps buitenspel geconstateerd dat na protest van Wateringse Veld Kranenburg toch werd overgenomen.

Vlak voor rust was het wel raak, al moest daar een strafschop aan de te pas komen die feilloos door Francesco Fens werd benut. Rust 1-0 en na rust moest Quick Steps dus meer uit de schulp komen.

De tweede helft speelde Quick Steps iets meer naar voren. Er werd gepoogd meer druk te zetten echter, de conditie is bij Wateringse Veld Kranenburg nog niet op het niveau zoals trainer van den Bergh het ziet, aan het voetballend vermogen mankeert nog steeds helemaal niks. Wateringse Veld Kranenburg vond steeds vaker weer de vrije man en steeds gemakkelijker werden de spitsen bereikt. Zo ook Phil Altimari, hij kreeg de bal aangespeeld, kapte zich vrij en schoot de bevrijdende 2-0 tegen de touwen. Uiteindelijk een verdiende 2-0 waarmee Kranenburg aan de leiding bleef in deze steeds spannender wordende 3e klasse van het zaterdagvoetbal.

Volgende week staat voor Wateringse Veld Kranenburg de kraker uit bij Schipluiden op het programma. Voor Quick Steps wacht de thuiswedstrijd tegen Maasdijk.

 

Wedstrijdprogramma

Onze sponsoren

Bandel Telematica Constructie Met Techniek Slot Menswear


Powered by Joomla!. Designed by: england football fanzone org.tw domain Valid XHTML and CSS.