Wateringse Veld Kranenburg pakt weer de koppositie!
Gebruikerswaardering: / 0
LaagsteHoogste 
zondag, 17 maart 2019 16:34

1552817731-17

Omdat Martin Abbenhuis ziek was, kon de nieuwe trainer van Wateringse Veld Kranenburg, Ricky van den Bergh alvast wennen aan zijn nieuwe rol als eindverantwoordelijke. Wateringse Veld Kranenburg verloor vorige week van Lyra en moest dus in de achtervolging op de ploeg uit de Lier. Hercules was een lastige horde die de ploeg moest nemen en deze werd met ouderwets gemak genomen.

 

Vanaf minuut 1 was Wateringse Veld  Kranenburg de bovenliggende partij en kreeg het kansen om de score te openen. Tot tweemaal toe werd een goal afgekeurd echter na een half uur was het wel raak. De ploeg kwam op voorsprong  dankzij Nick Brouwer op aangeven van Karam Boukhari

Nog geem minuut later was het Karam Boukhari zelf die de 0-2 scoorde en vlak voor rust leek de wedstrijd al beslist toen Nick Brouwer de 0-3 maakte. Net toen iedereen dacht dat dit de ruststand was, kreeg Hercules een penalty en dat betekende de 3-1.

In tegenstelling tot de afgelopen weken betekende dit niet dat de tegenstander in de wedstrijd kwam, Wateringse Veld Kranenburg gooide er een schepje bovenop en via Nick Brouwer lag al snel de 1-4 in het net en niet lang daarna de 1-5. Wedstrijd gespeeld. Na de 1-5 ging Wateringse Veld Kranenburg door en was het Francesco Fens die eindelijk weer scoorde en wel drie op een rij. Het werd dus 1-8 en na de nederlaag van Lyra staat Kranenburg weer waar het graag wil staan, bovenaan.

Of het lek boven is weten we niet, maar dat deze wedstrijd deed denken aan het begin van het seizoen was de constatering van de middag.

Laatst aangepast op zondag, 17 maart 2019 16:35
 

Wedstrijdprogramma

Onze sponsoren

Bandel Telematica Constructie Met Techniek Slot Menswear


Powered by Joomla!. Designed by: england football fanzone org.tw domain Valid XHTML and CSS.