Wateringse Veld Kranenburg verliest 2 punten bij HBSS
Gebruikerswaardering: / 0
LaagsteHoogste 
zondag, 03 februari 2019 15:06

Met Duitsers zeggen we altijd dat de wedstrijd pas voorbij is als ze in de bus zitten, met HBSS werkte het omgekeerd. Voordat Wateringse Veld Kranenburg goed en wel besefte dat de wedstrijd begonnen was, stond het al 1-0. Een onoplettendheid en de ploeg van Martin Abbenhuis kon in de achtervolging.

hbss

 

Het duurdde even voordat Wateringse Veld Kranenburg een gaatje vond in de zeer hechte defensie van HBSS die als een soort handbalverdediging stond opgesteld. Dicht op de eigen goal iedere bal tegenhoudend. Wateringse Veld Kranenburg liet echter in die beginfase zien dat het snel de gelijkmaker wilde maken, en die maakte de ploeg ook. Deze goal werd tot groot ongenoegen van de gasten afgekeurd en in de tegenstoot, terwijl Wateringse Veld Kranenburg nog baalde, maakte HBSS de 2-0. Nog geen 14 minuten gespeeld en de lastige wedstrijd die wij al hadden voorspeld, werd het ook.

 

Wateringse Veld Kranenburg ging vanaf dat moment nog feller spelen. De bal werd nog sneller naar voren gestuurd om de spitsen aan het werk te zetten maar in die eerste helft was er geen doorkomen aan.

 

In de tweede helft zakte HBSS nog verder in, Wateringse Veld Kranenburg zocht een gaatje maar het was erg vol en daarmee erg lastig. Uiteindelijk was het de klasse van aanwinst Karam Boukhari die ervoor zorgde dat de koploper weer in de wedstrijd kwam qua score. HBSS was rijp voor de sloop maar bleef goed verdedigden. Toen Rogier Beld de 2-2 binnenprikte stond HBSS op omvallen. BIj iedere bal naar voren was een goal mogeliijk geweest maar hij viel niet.

 

En zo is Wateringse Veld Kranenburg de koppositie kwijt en moet het voor het eerst sinds de terugkeer in de achtervolging op koploper Lyra die wel won, zij het nipt met 1-0 van Duindorp. Dit belooft een zinderende race te worden tussen Wateringse Veld Kranenburg en Lyra.

 

Laatst aangepast op zondag, 03 februari 2019 15:14
 

Wedstrijdprogramma

Onze sponsoren

Bandel Telematica Constructie Met Techniek Slot Menswear


Powered by Joomla!. Designed by: england football fanzone org.tw domain Valid XHTML and CSS.