Gebruikerswaardering: / 0
LaagsteHoogste 
zondag, 09 februari 2014 17:20

Op zondag 2 maart 2014 gaat de Voorjaarscursus van Keeperschool Van der Kaaij weer van start. De duur van deze cursus is 12 weken en zal plaats vinden op het terrein van Haaglandia in Rijswijk.

Tijdens deze cursus wordt er aan alle onderdelen van het keepersvak gewerkt. Enkele onderdelen daarvan zijn voetenwerk, duiken / vallen / zweven, insnijden van de bal, 1 tegen 1 en de traptechniek. De trainingen staan onder leiding van Arjan van der Kaaij, Erwin Friebel en André van der Kaaij.

De tijdstippen van de trainingen op zondagochtend zijn van 10.00 uur tot 11.00 uur en van 11.15 uur tot 12.15 uur. Wij willen de groepen niet groter hebben dan maximaal 4 keepers per trainer. Na inschrijving van uw zoon of dochter zal er bepaald worden in welke groep hij of zij zal worden ingedeeld. Wees er dus snel bij!

 

De investering van deze cursus bedraagt € 165 - voor 12 lessen. Hier is tevens bij inbegrepen een Hummel-voetbaltas en na afloop een certificaat van deelname. Voor keepers of keepsters die eerder een cursus bij ons hebben gevolgd en voor leden van clubs waar wij een samenwerking mee hebben bedraagt de investering EUR 150 -. Deze clubs zijn o.a. Kethel/Spaland Schiedam, vv Naaldwijk, sv Wateringse Veld, MSV 71, Maassluis, Full Speed, Haaglandia en BVV Barendrecht. Weet je niet zeker of jouw vereniging met ons samenwerkt? Neem dan contact met ons op! Aanmelden kan op www.keeperschoolnederland.nl

 

Wedstrijdprogramma

Onze sponsoren

Bandel Telematica Constructie Met Techniek Slot Menswear


Powered by Joomla!. Designed by: england football fanzone org.tw domain Valid XHTML and CSS.