Tuchtzaak krijgt bizarre wending
maandag, 19 maart 2012 22:32

Maandagavond 19 maart 2012 was het onderzoek gepland voor de KNVB Tuchtcommissie naar de vermeende calamiteiten tijdens de voetbalwedstrijd sv Wateringse Veld 1 tegen Laakkwartier 1 op zondag 29 januari jl.

Laatst aangepast op dinsdag, 20 maart 2012 11:39
Lees meer...
 
sv Wateringse Veld 1 - TAC'90 1 uitgesteld
woensdag, 07 maart 2012 08:34

De KNVB heeft besloten de eerstkomende twee wedstrijden van sv Wateringse Veld 1 en Laakkwartier 1 uit te stellen. Aanleiding van dit besluit is het rapport van een KNVB-waarnemer, die aanwezig was bij de wedstrijd van zondag 29 januari tussen deze beide ploegen.


Laatst aangepast op vrijdag, 09 maart 2012 17:42
Lees meer...
 
Verslag Schipluiden – Wateringse Veld uitslag 1-1.
maandag, 05 maart 2012 14:16

Op zondag speelde ons eerste elftal tegen koploper Schipluiden. Schipluiden is zoals nu de stand laat zien 1 van de titelkandidaten van de derde klasse C. “Onze” jongens konden dan ook een gemotiveerd Schipluiden verwachten.

Laatst aangepast op donderdag, 08 maart 2012 14:52
Lees meer...
 
Voetbalavond 35+ vrijdag 9 maart sv LY
woensdag, 29 februari 2012 01:00

Logo

Afgelopen vrijdag 24 februari is de Continental Haaglanden 35+7x7 competitie van start gegaan met een schitterende voetbalavond bij sv Wateringse Veld. Teams van sv LY, FC Zoetermeer, Wilhelmus en sv Wateringse Veld streden op het terrein van sv Wateringse Veld aan de Guido de Moorstraat tegen elkaar.


Laatst aangepast op vrijdag, 09 maart 2012 17:41
Lees meer...
 
5e activiteit WAVE
zaterdag, 25 februari 2012 11:56
Op woensdag 22 februari jongsleden heeft de (alweer) 5e activiteit van onze sponsorclub WAVE plaatsgevonden. Als thema was deze keer gekozen voor Cultuur. Als lokatie diende hiervoor het Haags Historisch Museum. Speciaal voor onze sponsorclub was het museum in de avonduren geopend. De rondleiding over de exposities ‘Typisch Haags’ en ‘Tussen Fantasie en Werkelijkheid’ werd verzorgd door een gids met als achternaam Cats. Geen familie van want dat was volgens hem genetisch onmogelijk.
Laatst aangepast op zaterdag, 25 februari 2012 23:40
Lees meer...
 
Loting Haaglanden Voetbal Toernooi.
woensdag, 08 februari 2012 22:44
Woensdagavond vond in het Winston Leisure Centrum de loting plaats voor het Haaglanden Voetbal toernooi 2012. Dit toernooi is de opvolger van het roemruchte AD/HC Cup toernooi. Ook Wateringse Veld had zich ingeschreven voor Haaglanden Voetbal toernooi en heeft in de eerste ronde 4e klasser Te Werve geloot. De eerste ronde wordt gespeeld op 13 maart 2012, bij en tegen Te Werve. Voor Wateringse Veld dus eerst een uitwedstrijd maar wel een tegenstander die een goede start van het toernooi mogelijk moet maken.
Laatst aangepast op woensdag, 08 februari 2012 22:45
 
Procedure rond over- of uitschrijven
Gebruikerswaardering: / 1
LaagsteHoogste 
dinsdag, 03 augustus 2010 20:14

U wilt bij sv wateringse Veld komen voetballen en heeft recent bij een andere vereniging gevoetbald...
Als u lid wilt worden van onze vereniging, maar in de afgelopen drie jaar lid bent geweest van een andere vereniging, dient u de volgende stappen te ondernemen:

 1. U print het overschrijvingsformulier van ons uit.
 2. Daarmee gaat u naar uw oude vereniging. Deze moet het formulier invullen. Dat wil zeggen, de vereniging moet verklaren dat u aan uw (financiële) verplichtingen hebt voldaan.
 3. U vraagt uw oude spelerspas van uw oude vereniging.
 4. U vult nu zelf het spelersgedeelte in.
 5. Het door de oude vereniging en door u ingevulde formulier levert u, samen met de spelerspas, in bij de (jeugd-) secretaris van sv Wateringse Veld.
 6. Indien u dit - lopende het seizoen - doet vanwege een verhuizing, dient u ook een uittreksel uit het bevolkingsregister in te leveren.
 7. De (jeugd-)secretaris regelt vervolgens de rest.

U wilt weg bij sv Wateringse Veld en bij een andere vereniging gaan voetballen...
Indien u bij een andere vereniging wilt gaan voetballen, dient u eerst uw lidmaatschap bij sv Wateringse Veld op te zeggen. Dit doet u door een e-mail of brief te sturen aan het secretariaat. De KNVB stelt echter jaarlijks een uiterste uitschrijfdatum vast. Dit seizoen (2012 - 2013) is dat 15 juni 2013. Als u zich na de uiterste uitschrijfdatum uitschrijft, heeft de KNVB de regel ingesteld dat u de volledige contributie voor het nieuwe seizoen betaalt. Houd u hier goed rekening mee, zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan.

Als u in de afgelopen drie jaar lid bent geweest van sv Wateringse Veld, maar u wilt bij een andere vereniging gaan voetballen, dient u de volgende stappen te ondernemen:

 1. U haalt bij uw nieuwe vereniging een overschrijvingsformulier.
 2. Daarmee gaat u naar de (jeugd-) secretaris van sv Wateringse Veld. Deze moet het formulier invullen. Dat wil zeggen, deze moet verklaren dat u aan uw (financiële) verplichtingen hebt voldaan. Althans, als dat het geval is... Hiervoor hebben wij minimaal een en maximaal twee weken nodig. In uitzonderlijke gevallen kan het zelfs langere tijd in beslag nemen. Houd u met deze weken rekening in uw planning.
 3. U vraagt aan de (jeugd-)secretaris ook uw oude spelerspas.
 4. U vult nu zelf het spelersgedeelte in.
 5. Het door sv Wateringse Veld en door u ingevulde formulier levert u, samen met de spelerspas, in bij de secretaris van uw nieuwe vereniging.
 6. Indien u dit - lopende het seizoen - doet vanwege een verhuizing, dient u ook een uittreksel uit het bevolkingsregister in te leveren.
 7. De secretaris van de nieuwe vereniging regelt vervolgens de rest. 

Voordat door sv Wateringse Veld overschrijving wordt verleend, dient een verlatend lid aan alle financiële verplichtingen jegens de vereniging te hebben voldaan: dit betreft de volledige contributie én de eventueel nog openstaande, persoonlijke boetes die door de KNVB zijn opgelegd.

Indien de speler / speelster kleding of ander materiaal van de vereniging in bruikleen gehad heeft, dan dient dit ter plekke (of reeds eerder) compleet en in goede staat te worden ingeleverd. Voor ontbrekende spullen zal een reële, financiële vergoeding gevraagd worden.

 

U wilt zich uitschrijven als lid van sv Wateringse Veld, maar niet bij een andere vereniging gaan voetballen...
Indien u zich wilt uitschrijven, moet u dit schriftelijk kenbaar maken door middel van een e-mail of brief aan het secretariaat. De KNVB stelt echter jaarlijks een uiterste uitschrijfdatum vast. In het seizoen 2012 - 2013 was dat 15 juni 2013. Àls u zich na de uiterste uitschrijfdatum uitschrijft, heeft de KNVB de regel ingesteld dat u de volledige contributie voor het nieuwe seizoen betaalt. Houd u hier rekening mee, zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan!

Voor meer gedetailleerde informatie raadpleegt u hoofdstuk 5 van het Bewaarnummer van de KNVB voor seizoen 2010-2011.

Laatst aangepast op zondag, 16 juni 2013 20:21
 
Proeftrainen en inschrijven voetbaljeugd
Gebruikerswaardering: / 12
LaagsteHoogste 
donderdag, 08 oktober 2009 05:43

 

 

Vanaf dit seizoen doet Skillz de jeugd bij Wateringse Veld Kranenburg. Het is daarom niet mogelijk om in te schrijven bij de club, leden worden door Skillz geselecteerd.


 

Laatst aangepast op dinsdag, 19 november 2019 10:07
 
« StartVorige515253VolgendeEinde »

Pagina 53 van 53

Wedstrijdprogramma

Onze sponsoren

Bandel Telematica Constructie Met Techniek Slot Menswear


Powered by Joomla!. Designed by: england football fanzone org.tw domain Valid XHTML and CSS.