Contributie via Nikki!
maandag, 12 juli 2021 07:53

Nikki is gestart met de inning van de contributie. Jullie hebben hier bericht over ontvangen per e-mail. Heb je nog geen bericht ontvangen neem dan direct contact op met Nikki via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of bel naar 0345-745980

 
Vriendschappelijk wedstrijd
woensdag, 23 juni 2021 07:03

Zondag 27 juni spelen de veteranen om half 11 een oefenwedstrijd uit tegen WIK. Het mag allemaal.weer en ook publiek is weer welkom.

 
In memoriam!
zaterdag, 29 mei 2021 08:09

Ons bereikte wederom een droevig bericht, op 69 jarige leeftijd is oud-trainer van SOA Jan van der Schaft overleden.

De crematieplechtigheid wordt gehouden op dinsdag 1 juni om 11.00 uur in de aula van crematorium De Ommering, Optelseweg 3 te Spijkenisse. U bent hie rvanaf 10.45 uur welkom.

Namens het bestuur wensen wij allen, die hem liefhadden heel veel sterkte bij dit grote verlies.

 
In memoriam!
woensdag, 28 april 2021 18:27

William Beurze

Vanmiddag bereikte ons het ontstellende  bericht, dat William Beurze aan de gevolgen van complicaties door corona is overleden.

William was een echte BTC-man. Hij heeft daar meerdere kampioenschappen meegemaakt en stootte met het eerste elftal in een aantal jaren tijd van de HVB door naar de KNVB 3e klasse. Bij zijn afscheid in 1992 kreeg William een afscheidswedstrijd aangeboden tegen oud-Ajax. Zo kon William naar eer en geweten zeggen, dat hij nog tegen Wim Suurbier, Ruud Geels, de gebroeders Muhren, Tseu la Ling, Sjaak Swart, Piet Schrijvers en Peter Boeve heeft gespeeld.

William was een uiterst geliefd persoon bij onze voetbalvereniging. Hij was nooit te beroerd om de handen uit de mouw te steken. Of hij moest vlaggen, lijnen moest kalken, kantinediensten of leider moest zijn, hij was er altijd en overal. William was gul met zijn humor en met zijn hulpvaardigheid. Hij vond het geweldig langs de lijn, in de kantine, pratend over voetbal en genoot van de vriendschappen en de sociale interactie om hem heen. Hij betekende veel voor onze vereniging, droeg anderen een warm hart toe en vormde een onmisbare schakel in onze plannen voor de toekomst.

Het is akelig stil geworden in onze kantine. Wat zullen we hem ontzettend gaan missen, met zijn aanstekelijke lach, zijn snor en zijn vlijmscherpe Haagse analyse over talloze zaken, die besproken werden.

We wensen allen, die hem liefhadden heel veel sterkte bij dit grote verlies.

Het is nog niet bekend hoe zijn afscheid eruit zal komen te zien. Mocht hier  meer informatie over beschikbaar komen, dan wordt dat zo snel als mogelijk gedeeld.

Laatst aangepast op woensdag, 28 april 2021 18:52
 
Algemene Leden Vergadering
dinsdag, 06 april 2021 08:37
Beste leden,

Wij nodigen je uit om op woensdag 21 april a.s. de Algemene Leden Vergadering bij te wonen.

Deze zal gehouden worden om 20:00 uur in ons clubgebouw. 

Agenda:

  1. Opening
  2. Uiteenzetting van de situatie van de vereniging
  3. Stemronde over nieuwe bestuursleden*
  4. Uiteenzetting van de intentie tot fusie met FC Skillz (+ termijnen)
  5. Stemronde over intentie tot fusie
  6. Rondvraag
  7. Einde vergadering
Het spreekt voor zich, dat we ons bij deze ALV aan de coronamaatregelen willen houden. We hanteren onderling anderhalve meter afstand en het aantal aanwezige leden in het clubgebouw bedraagt maximaal 30.

Om te voorkomen dat we over dit aantal heen gaan, verzoeken wij je ons tijdig te laten weten of je wel of niet aanwezig zult zijn bij de ALV. Dat kan door een korte reactie op een e-mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) te sturen met je naam. We stellen het op prijs als je je aan- of afmelding uiterlijk 19 april aan ons laat weten.

In dit bericht kun je ook aangeven of je nog nieuwe bestuurskandidaten weet. Het bestuur heeft dringend wat aanvullingen nodig en we kunnen ieders hulp hard gebruiken. Ken je iemand of ben je zelf bereid om in het bestuur plaats te nemen, dan kun je dat opgeven.

Namens het bestuur,
Frans Kubitza, secretaris

Laatst aangepast op dinsdag, 06 april 2021 19:22
 
Interview met Ronald in Haags Amateur Voetbal
Gebruikerswaardering: / 1
LaagsteHoogste 
dinsdag, 23 maart 2021 18:33

https://www.hethaagsamateurvoetbal.nl/laatste-nieuws/28451/ronald-kubitza-wateringse-veld-kranenburg-kijkt-er-naar-uit-weer-op-zondag-tegen-odb-en-wik-te-spelen

 
Samenwerking Nikki
maandag, 22 februari 2021 23:05

 

Samenwerking NIKKI

De contributie is een belangrijk onderdeel voor het bestaan van de vereniging.

Het bestuur heeft daarom besloten om te professionaliseren en met de inning van de contributiegelden een samenwerking aan te gaan met NIKKI.

Concreet betekent de samenwerking met NIKKI dat zij jouw contributie via het NIKKI-systeem verwerken.

 

Betalen

Je ontvangt aan het begin van het seizoen de eerste e-mail met daarin de factuur en het betaalverzoek. In deze e-mail zitten 2 iDEAL-betaallinks om je contributie te voldoen.

 

Optie 1: Je kunt kiezen voor de betaling van de contributie in termijnen. In dat geval betaal je via de iDEAL-betaallink de eerste maandelijkse termijn van de totaal te betalen contributie van het seizoen. De betalingstermijnen staan vermeld in deze e-mail. Vervolgens ontvang je iedere maand een nieuwe e-mail voorzien van een iDEAL-betaallink om je betaling te vergemakkelijken voor de daaropvolgende termijnen.

Let op: Bij de betaling van de contributie in maandelijkse termijnen worden administratiekosten in rekening gebracht. Deze administratiekosten bedragen 10% van je contributie, met een maximum van € 19,00 per seizoen. Deze kosten worden opgeteld bij de contributie.

 

Optie 2: Je kunt er ook voor kiezen om de volledige contributie in één keer te voldoen. In dat geval maak je gebruik van de iDEAL-betaallink om het volledige bedrag te voldoen. Wanneer u de contributie in één keer betaald, vervallen automatisch de administratiekosten van NIKKI.

 

Geen gebruik maken van iDEAL-betaallink

Als je geen iDEAL-betaallink wilt gebruiken, kun je op verzoek, rechtstreeks betalen op het bankrekeningnummer van NIKKI. Eventueel is het ook mogelijk om een automatische incasso af te geven bij NIKKI, indien wenselijk. Neem hiervoor contact op met NIKKI.

 

Contant betalen

Je kunt je contributie niet contant op de vereniging betalen.

 

Incassobureau

Nikki heeft toestemming van de club om bij uitblijven van betalingen een incassobureau in te schakelen. Laat het niet zover komen, dit brengt namelijk extra kosten voor je met zich mee.

Natuurlijk gaan zowel de vereniging als NIKKI ervan uit dat dit niet nodig zal zijn.

 

Vergoedingen

Wanneer je gebruik maakt van een (gemeentelijke)vergoeding of pas om de contributie te voldoen, willen we je vragen contact op te nemen met NIKKI. Zij kunnen je precies vertellen welke acties ondernomen dienen te worden om deze te kunnen gebruiken.

 

Factuur

Via NIKKI ontvang je de factuur en bijbehorend betaalverzoek per e-mail. Wanneer je geen bericht hebt ontvangen van NIKKI, neem dan contact met hen op. Controleer ook de spam-box van je e-mail een keer extra, mocht dit bericht daarin zijn terecht gekomen.

 
In memoriam
dinsdag, 16 februari 2021 14:00

Ons bereikt het trieste bericht dat op 73 jarige leeftijd oud-Gona  lid Nico Keus is overleden. Nico wordt aanstaande vrijdag 19 februari in besloten kring gecremeerd. Wij wensen familie, vrienden en kennissen veel sterkte met dit grote verlies.

 
In memoriam!
Gebruikerswaardering: / 1
LaagsteHoogste 
woensdag, 27 januari 2021 15:16

Ons bereikte het trieste bericht dat op 51 jarige leeftijd onverwachts ons oud SOA lid Rob Bouwmeester is overleden. Wij wensen familie en vrienden sterkte toe bij het verwerken van dit zware verlies. Rob wordt zaterdag a.s. in besloten kring gecremeerd. 

Laatst aangepast op woensdag, 27 januari 2021 15:27
 
« StartVorige12345678910VolgendeEinde »

Pagina 4 van 55

Wedstrijdprogramma

Onze sponsoren

Bandel Telematica Constructie Met Techniek Slot Menswear


Powered by Joomla!. Designed by: england football fanzone org.tw domain Valid XHTML and CSS.