donderdag, 23 mei 2019 11:49

Na het nieuws over de samenwerking met Voetbalschool Skillz, is de indruk ontstaan dat er geen plaats is voor onze huidige jeugdleden. Dit is ONJUIST! Er is zeker wel plek voor onze huidige jeugdleden. Men moet er wel rekening mee houden dat er ook voldoende vrijwilligers moeten zijn om dit te organiseren, Deze vrijwilligers zijn enorm schaars en moeilijk te vinden. En zonder lukt het niet.

Wanneer er voldoende spelers zijn voor een team in een leeftijdscategorie, zal dit team gewoon bij ons kunnen blijven voetballen.

De aankomende periode zal een inventarisatie gemaakt worden van de jeugdspelers die willen blijven en welke teams dit kunnen vormen. De ouders zullen worden uitgenodigd om er samen voor te zorgen dat de organisatie hiervan vormgegeven kan worden.

 
woensdag, 22 mei 2019 12:27

De afgelopen weken hebben Wateringse Veld Kranenburg en Voetbalschool Skillz een aantal interessante gesprekken gevoerd met elkaar. Wateringse Veld Kranenburg is zoekende naar een nieuwe, innovatieve wijze waarop de jeugdafdeling vormgegeven kan worden. Voetbalschool Skillz is op zoek naar een plek waar zij haar wens om met eigen jeugdteams in competitieverband uit te komen in vervulling kan laten gaan. In het eerste gesprek bleek al direct dat de ambities van beide heel dicht bij elkaar liggen. De klik tussen beide was ook direct aanwezig en dan ligt een gezamelijke oplossing al snel in het verschiet.

Wij zijn dan ook trots om te kunnen melden dat met ingang van aankomend seizoen Voetbalschool Skillz de volledige jeugdafdeling gaat verzorgen op sportpark Zonneveld, onder de noemer FC Skillz. Voetbalschool Skillz is in een aantal jaar uitgegroeid tot een van de grootste voetbalscholen in Nederland. Hun unieke manier van opleiden heeft ertoe geleid dat al vele jeugdspelers zijn aangenomen bij een BVO. De grote wens om met haar eigen jeugdteams in competitieverband mee doen, wordt dus vanaf aankomend seizoen realiteit. 

Wateringse Veld Kranenburg is blij met de samenwerking met FC Skillz. Hiermee komt het sportpark in combinatie met het Buurthuis van de Toekomst nog meer tot leven en zien we de toekomst zeer positief tegemoet!

Binnenkort volgt meer informatie voor onze huidige jeugdleden over de selectiedag. Voor vragen kunt u terecht bij het bestuur via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Skillz

 

Laatst aangepast op woensdag, 22 mei 2019 12:32
 
woensdag, 22 mei 2019 06:15

Sportsignaal radio komt zaterdag  verslag doen van de wedstrijd : Maasdijk - Wateringse Veld Kranenburg

Johan Voskamp is de verslaggever

 Sportsignaal radio is te beluisteren op 92.0 Den Haag FM en de studio uitzending is

live te zien en te horen op Ziggo kanaal 40 (Den Haag TV). Daarnaast kan men ook

afstemmen op DAB+ kanaal D.

Wij zijn ook online te beluisteren op de website www.denhaagfm.nl  

sportsignaal

 
zondag, 19 mei 2019 22:16

WateringseV-Kranenb-Verburch-18-5-19-44

Wateringse Veld Kranenburg boekte afgelopen zaterdag een belangrijke 3-0 overwinning door doelpunten van Karam Boukhari 2x en Erkan Sensoy op Verburch. Omdat ook KMD wist te winnen wordt zaterdag de titel beslist. Wateringse Veld Kranenburg heeft 1 punt voorsprong en gaat op bezoek bij Maasdijk, KMD ontvangt Schipluiden. Dus kom allemaal ons eerste elftal a.s zaterdag aanmoedigen in hun strijd om het kampioenschap.

 

Laatst aangepast op maandag, 20 mei 2019 09:45
 
Gebruikerswaardering: / 2
LaagsteHoogste 
zondag, 19 mei 2019 22:02

facebook 1558288325453

De veteranen van Wateringse Veld Kranenburg zijn zondag kampioen geworden. Een 0-0 gelijkspel tegen Semper Altius bleek na het verlies van HWD genoeg te zijn. Namens iedereen van harte gefeliciteerd!

 

 
« StartVorige12345678910VolgendeEinde »

Pagina 9 van 88

Wedstrijdprogramma

Onze sponsoren

Bandel Telematica Constructie Met Techniek Slot Menswear


Powered by Joomla!. Designed by: england football fanzone org.tw domain Valid XHTML and CSS.