donderdag, 14 december 2017 12:43

Martin Kipp sr is deze week geopereerd. Namens het bestuur en de gehele vereniging wensen wij hem beterschap. We hopen Martin weer snel op onze club te verwelkomen.

woensdag, 13 december 2017 15:38

Aanstaande zaterdag speelt ons 1e elftal om 15.00uur uit tegen Semper Altius.

dinsdag, 05 december 2017 20:29

Op wedstrijdagen, zowel zaterdag en zondag mag er geen drank in glazen verkocht worden maar alleen in de plastic glazen. Er mogen dus ook geen kratjes bier naar de kleedkamers maar bier in plastic kannen. Verder mag er geen alcoholische dranken mee naar het veld genomen worden. Dit mag wel op het terras genuttigd worden maar wederom in plastic glazen. Een half uur na de laatste wedstrijd mag het weer in glazen geserveerd worden. De KNVB doet stelselmatig steekproeven hierna en de boetes kunnen aardig oplopen. Dus ga niet zeuren aan de bar om glazen dan blijven de boetes ook uit.

vrijdag, 10 november 2017 15:06

In december zijn de volgende jeugdleden jarig:

Amine Ben el Mahdi
Dylan Schotvanger
Safouane el Attabi
Dursun Broeders
Kai van der Voort
Ilias el Attabi

Allemaal Van Harte gefeliciteerd!

ballonnen hiep hiep hoera

Laatst aangepast op vrijdag, 01 december 2017 10:35

zondag, 05 november 2017 08:45

Onlangs zijn er vier hoekvlaggen meegenomen van ons complex. Wil ieder elftal die als laatste speelt op zowel het hoofdveld als het kunstgras de hoekvlaggen van het veld mee nemen.

« StartVorige12345678910VolgendeEinde »

Pagina 1 van 65