woensdag, 11 december 2019 07:57

Het zit in deze fase van de competitie niet mee voor Wateringse Veld Kranenburg. Na twee dikke nederlagen op rij bracht HVC'10 afgelopen zaterdag de genadeklap 6-1. Na het behalen van de periodetitel is de ploeg geen schim meer van de ploeg die iedereen verastte als debutant. Zaak is nu om zaterdag het jaar 2019 goed af te sluiten met een goede partij op eigen veld tegen Soccer Boys, succes!

hvc

Spelmoment uit HVC'10 - Wateringse Veld Kranenburg (foto:Hans Altimari)

zondag, 01 december 2019 09:12

Wateringse Veld Kranenburg moest vandaag tegen Valken'68 proberen de pijnlijke nederlaag van vorige week tegen SVC'08 zien goed te maken. Het werd wederom een deceptie. Al na 16 minuten stond er 0-3 op het scorebord en Wateringse Veld Kranenburg wist niet wat haar overkwam. Met pijn en moeite werd dit ook de ruststand. Na de rust de volgende mokerslag, Valken maakt 0-4. Wateringse Veld Kranenburg speelde de 2e helft beter dan de 1e, alleen Fransesco Fens kon uit een penalty de eretreffer maken 1-4. Kortom weer een nederlaag voor de mannen van Ricky van der Bergh, aanstaande zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen HVC'10 en dan maar hopen op een herstel, mannen succes!

Valken

Spelbeeld uit de wedstrijd (foto album Valken'68)

maandag, 25 november 2019 07:26

Wateringse Veld Kranenburg werd zaterdag door SVC'08 getrakteerd op een pijnlijke 4-0 nederlaag. En ook viel hier niets op af te dingen. De mannen hadden gewoon vandaag hun dag niet. Zaterdag moet er uit een ander vaatje getapt worden tegen Valken'68 om te laten zien dat de 1e periodetitel geen cadeautje was. Succes zaterdag!

svc

Bekend spelbeeld, SVC'08 de bal, Wateringse Veld Kranenburg het nakijken

zaterdag, 23 november 2019 06:36

Ons bereikte het trieste bericht dat onze ere-voorzitter Bram van der Lem is overleden. Voor zijn verdiensten voor de club is hij ook zowel door de Gemeente Den Haag als de KNVB onderscheiden en behoorde hij tot de Club van Gedecoreerden. Van der Lem – ook benoemd tot Erelid van GONA, heeft – op de achtergrond – ook nog de overstap van GONA naar Wateringse Veld meegemaakt, waar de club fuseerde met Wateringse Veld.Voor zijn verdiensten voor de club is hij ook zowel door de Gemeente Den Haag als de KNVB onderscheiden en behoorde hij tot de Club van Gedecoreerden. Van der Lem – ook benoemd tot Erelid van GONA, heeft – op de achtergrond – ook nog de overstap van GONA naar Wateringse Veld meegemaakt, waar de club fuseerde met Wateringse Veld.Wij wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies. De crematie vindt vrijdag 29 november om 12.00 plaats in de grote aula van crematorium Ockenburgh, Ockenburghstraat 21 te Den Haag.

Laatst aangepast op zondag, 24 november 2019 00:02

dinsdag, 19 november 2019 09:32

De nieuwjaarsreceptie wordt dit jaar gehouden op zaterdag 4 januari 2020 van af 12:00uur. Kom gezellig een drankje doen en uiteraard zijn de oliebollen en de appelflappen aanwezig. En om 14:00 uur wordt er een wedstrijd gespeeld tussen de veteranen tegen de  ouders/begeleiders van de jeugd/Skillz. Iedereen is natuurlijk van harte welkom!

v nieuwjaarsreceptie

Laatst aangepast op dinsdag, 19 november 2019 09:34