donderdag, 13 juni 2019 16:47

Aanstaande zaterdag vind op het terrein van VUC het -volgens de laatste berichten- laatste Haags Voetbal Historie toernooi plaats. Het toeval wil dat oud SOA en oud Kranenburg bijelkaar in de zelfde poule zitten. Het toernooi begint om 12:00 uur en de teams van SOA en Kranenburg starten om 16:00uur. Altijd ff leuk om een kijkje te komen nemen.....

dinsdag, 28 mei 2019 18:19

Beste (ouders / verzorgers van) leden van onze vereniging en belangstellenden,

Met ingang van komend seizoen 2019 – 2020 gaat Wateringse Veld Kranenburg een intensieve samenwerking aan met Voetbalschool Skillz. Skillz is in een aantal jaar uitgegroeid tot een van de grootste voetbalscholen in Nederland. Hun unieke manier van opleiden heeft ertoe geleid dat al vele jeugdspelers zijn aangenomen bij een BVO. Deze samenwerking betekent dus een enorme kwaliteitsimpuls voor het jeugdvoetbal in de wijk Wateringse Veld en omstreken.

Graag informeren we u over deze samenwerking en wat dit betekent voor de vereniging. Om die reden organiseren we een bijeenkomst op donderdag 6 juni aanstaande in het clubgebouw van onze vereniging aan de Guido de Moorstraat 35. Samen met Voetbalschool Skillz presenteren we u graag onze plannen voor het volgende seizoen.

De avond start om 19.00 uur. Aanmelden is niet nodig, maar houd er wel rekening mee dat ons clubgebouw een beperkte capaciteit heeft. Vol = vol! We verzoeken u dus om tijdig aanwezig te zijn.

Na afloop is er genoeg tijd om met elkaar na te praten over deze mooie ontwikkeling!

Namens het bestuur van Wateringse Veld Kranenburg,

Frans Kubitza, secretaris

Laatst aangepast op dinsdag, 28 mei 2019 21:51

zondag, 26 mei 2019 07:34

Voor het 2e achtereenvolgende jaar is Wateringse Veld Kranenburg kampoioen geworden. Na een bloedstollend einde van deze schitterende competitie bleef Wateringse Veld Kranenburg 1 punt voor op de directe concurrent KMD. Vandaag werd Maasdijk met een overtuigende 1-4 overwinning aan de kant gezet. Namens iedereen veel succes volgend seizoen in de 2e klasse!

kampioen

donderdag, 23 mei 2019 11:49

Na het nieuws over de samenwerking met Voetbalschool Skillz, is de indruk ontstaan dat er geen plaats is voor onze huidige jeugdleden. Dit is ONJUIST! Er is zeker wel plek voor onze huidige jeugdleden. Men moet er wel rekening mee houden dat er ook voldoende vrijwilligers moeten zijn om dit te organiseren, Deze vrijwilligers zijn enorm schaars en moeilijk te vinden. En zonder lukt het niet.

Wanneer er voldoende spelers zijn voor een team in een leeftijdscategorie, zal dit team gewoon bij ons kunnen blijven voetballen.

De aankomende periode zal een inventarisatie gemaakt worden van de jeugdspelers die willen blijven en welke teams dit kunnen vormen. De ouders zullen worden uitgenodigd om er samen voor te zorgen dat de organisatie hiervan vormgegeven kan worden.

woensdag, 22 mei 2019 12:27

De afgelopen weken hebben Wateringse Veld Kranenburg en Voetbalschool Skillz een aantal interessante gesprekken gevoerd met elkaar. Wateringse Veld Kranenburg is zoekende naar een nieuwe, innovatieve wijze waarop de jeugdafdeling vormgegeven kan worden. Voetbalschool Skillz is op zoek naar een plek waar zij haar wens om met eigen jeugdteams in competitieverband uit te komen in vervulling kan laten gaan. In het eerste gesprek bleek al direct dat de ambities van beide heel dicht bij elkaar liggen. De klik tussen beide was ook direct aanwezig en dan ligt een gezamelijke oplossing al snel in het verschiet.

Wij zijn dan ook trots om te kunnen melden dat met ingang van aankomend seizoen Voetbalschool Skillz de volledige jeugdafdeling gaat verzorgen op sportpark Zonneveld, onder de noemer FC Skillz. Voetbalschool Skillz is in een aantal jaar uitgegroeid tot een van de grootste voetbalscholen in Nederland. Hun unieke manier van opleiden heeft ertoe geleid dat al vele jeugdspelers zijn aangenomen bij een BVO. De grote wens om met haar eigen jeugdteams in competitieverband mee doen, wordt dus vanaf aankomend seizoen realiteit.

Wateringse Veld Kranenburg is blij met de samenwerking met FC Skillz. Hiermee komt het sportpark in combinatie met het Buurthuis van de Toekomst nog meer tot leven en zien we de toekomst zeer positief tegemoet!

Binnenkort volgt meer informatie voor onze huidige jeugdleden over de selectiedag. Voor vragen kunt u terecht bij het bestuur via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Skillz

Laatst aangepast op woensdag, 22 mei 2019 12:32