WV Kranenburg in draak van wedstrijd langs hekkensluiter HBSS
zondag, 18 november 2018 12:53

We kunnen kort over de wedstrijd zijn, het was bar slecht. Kranenburg dacht te gemakkelijk over de tegenstander maar werd gelukkig op tijd wakker om niet tegen onnodig puntverlies aan te lopen. Voor trainer Abbenhuis was dit de langste wedstrijd als coach van Kranenburg. Er lukte niet veel en het was te danken aan het gebrek aan kwaliteit bij de tegenstander dat Kranenburg zich dit kon permitteren.

In een traag tempo werd de wedstrijd gestart, de koude wind was ook al niet prettig en Kranenburg dacht op routine de klus te kunnen klaren. Het fijne maar ook tegelijkertijd vervelende voor trainer Abbenhuis is dat de ploeg altijd weer de kansen krijgt op een goal. 4 - 5 spelers kunnen uit het niets een kans creƫren en ook dat gebeurde gisteren weer. Uit een van de goed lopende aanvallen was het Nicky Brouwer die de 1-0 aantekende. Het tempo ging iets omhoog maar in plaats dat de 2-0 viel kreeg HBSS een strafschop die feilloos werd ingeschoten. 1-1 en het voetbal dat door de koploper werd gespeeld beloofde een regelrechte sensatie.

In de tweede helft eigenlijk hetzelfde beeld. HBSS wist het tempo uit de wedstrijd te halen en het begon er steeds meer op te lijken dat na KMD ook HBSS een punt zou gaan pakken. Totdat een bevlieging van  Francesco Fens de orde op het veld herstelde. 2-1 en Kranenburg ging op jacht naar de 3e goal. Die viel een klein kwartier voor tijd toen Yair Sidoel de bevrijdende 3-1 tegen de touwen schoot.

3 punten voor de koploper maar heel snel vergeten deze voorstelling.

Laatst aangepast op zondag, 18 november 2018 13:55