Wateringse Veld Kranenburg niet te stoppen!
zondag, 28 oktober 2018 08:22

Wateringse Veld Kranenburg verdedigde met verve haar koppositie tegen HVV Hercules. De onderlinge strijd tussen de twee promovendi eindigde in een duidelijke overwinning voor de ploeg van trainer Martin Abbenhuis. Bij rust leidde de thuisclub al met 2-0 door treffers van Delano Venderbos en Nick Brouwer. Ook in de 2e helft kon Wateringse Veld Kranenburg het net vinden, Na de snelle 3-0 door een treffer van opnieuw Brouwer was het even wachten op de vierde. Elf minuten voor tijd tekende Fransesco Fens voor de 4-0. Met een schitterend afstandschot vanaf de middenlijn bracht John Bos de eindstand op 5-0.

Wat-Veld-Kran-Hercules-27-10-18 06