zaterdag, 20 oktober 2018 22:56

Lyra

Tevreden gezichten aan de kant van Wateringse Veld Kranenburg na het topduel met Lyra. De Haagse formatie liep volledig over de tegenstander heen en besliste de wedstrijd met duidelijke cijfers in haar voordeel. Wateringse Veld Kranenburg nam in de Lier een voorsprong van 0-2 door doelpunten van Delano Venderbos en Phil Altimari.  Na een tegentreffer van Lyra moest de ploeg daarna door met 10 man omdat de keeper de doorgebroken Fransesco Fens onreglementair afstopte. Wateringse Veld Kranenburg profiteerde hier maximaal van en liep weg naar een 1-7 voorsprong door doelpunten van Nick Brouwer, Rogier Beld, Fransesco Fens, Delano Venderbos en Mitchell Beijersbergen. Phil Altimari had uiteindleijk het laatste woord 1-8. Door deze overwinning neemt Wateringse Veld Kranenburg de koppositie over met 1 punt meer dan Lyra. Zaterdag a.s ontvangt Wateringse Veld Kranenburg op eigen veld Hercules.