Bestuurswijziging Wateringse Veld Kranenburg
Gebruikerswaardering: / 0
LaagsteHoogste 
zaterdag, 13 oktober 2018 06:37

Wateringse Veld Kranenburg timmert niet alleen op sportief gebied aan de weg, maar ook organisatorisch worden belangrijke stappen ondernomen. Het bestuur is druk bezig met het aanbrengen van structuur in de organisatie en inmiddels ligt er een nieuw beleidsplan en groeiplan voor de jeugdafdeling. Beide plannen zullen in de eerstvolgende ledenvergadering aan de leden worden gepresenteerd. 

 

Ook het Buurthuis van de Toekomst krijgt steeds meer vorm. 2 van de 3 huurders zijn ingetrokken en de 3e zal snel volgen. De buurtbewoners van de vereniging worden nauw betrokken bij de verdere invulling van het Buurthuis. Afgelopen dagen is er een enquête onder de buurtbewoners verspreidt waarin zij kunnen aangeven welke activiteiten zij graag terug willen zien. Uiteraard naast de belangrijkste taak van de vereniging, het voetballen. 

 

Al deze ontwikkelingen hebben ook geleid tot een wijziging van de bestuurssamenstelling. Hans Bandel (Penningmeester) en Agnes Kipp (Kantinezaken) hebben afscheid genomen van het bestuur en hiervoor zijn Corrie Boom (Uitvoerend Penningmeester) en Elise Vermeulen (Kantinezaken) aangetrokken. Namens alle leden van de vereniging bedanken wij Hans Bandel en Agnes Kipp voor hun tomeloze inzet voor de vereniging. Zij hebben zich jarenlang actief ingezet voor de vereniging. Op de eerstvolgende ledenvergadering zullen zij op gepaste wijze bedankt worden. 

 

Voor vragen kunt u altijd terecht bij één van de bestuursleden.

 

Laatst aangepast op zaterdag, 13 oktober 2018 06:39
 

Wedstrijdprogramma

Onze sponsoren

Bandel Telematica Constructie Met Techniek Slot Menswear


Powered by Joomla!. Designed by: england football fanzone org.tw domain Valid XHTML and CSS.