Wateringse Veld Kranenburg verslikt zich bijna tegen Verburch!
maandag, 08 oktober 2018 06:32

Toen er 0-4 op het bord stond gingen de WV Kranenburg supporters al rustig zitten omdat de buit binnen was echter kwamen zij bedrogen uit en kwam Verburch nog terug tot 3-4.

Verburch-WVK

Delano Venderbos maakte de 0-1 in de fase dat het op rolletjes liep bij de gasten. Toen Nicky Brouwer mocht aanleggen voor een strafschop en de 0-2 maakte was de wedstrijd eigenlijk al beslist. De ervaren ploeg van Martin Abbenhuis was heer en meester en de gretigheid waarmee de ploeg het gelijke spel van vorige week wilde rechtzetten spatte er van af. Nicky Brouwer maakte ook de 0-3 uit een vloeiende aanval en Phil Altimari, die met de week beter gaat spelen, maakte uit wederom een strafschop de 0-4. Een monsterscore lag in het verschiet.

In de tweede helft was alles anders. WV Kranenburg nam het te gemakkelijk op en Verburch rook dat er iets te halen viel. De 1-4 was een logisch gevolg en toen een twintig minuten voor tijd de 2-4 viel ging het publiek er voor zitten. Kranenburg was geen schim meer van de geoliede machine van voor de rust en toen Verburch de 3-4 maakte hing een sensatie in de lucht. Echter de eravring bij Kranenburg pakte toen de verantwoordelijkheid en de ploeg speelde de wedstrijd professionelee uit.

Kranenburg was lastig te stoppen als het vol gas geeft, als de ploeg het op het gemak doet dan komen de mindere punten  van de topfavoriet op tafel te liggen. . De 3e klasse is simpelweg te sterk om het in de tweede versnelling te doen heeft ook Martin Abbenhuis gezien.

Laatst aangepast op maandag, 08 oktober 2018 06:34