maandag, 01 oktober 2018 10:19

Kranenburg - KMD was een duel dat tot de laatste seconden spannend bleef en dat zijn we niet gewend de afgelopen tijd bij Kranenburg. De 3e klasse is toch echt anders dan de 4e en je komt tegenover ploegen te staan die aan één of twee kansen genoeg hebben om een duel volledig op de kop te gooien. Zo ook afgelopen zaterdag.

WVK - KMD

WV Kranenburg kwam via Nick Brouwer op een 1-0 voorsprong. Zonder echt goed te spelen was Kranenburg de bovenliggende partij echter was het tempo te laag om al in de eerste helft een ruimere voorsprong te nemen. Naarmate de wedstrijd vorderde groeide er geloof op een stunt bij de buren van KMD. Toen KMD de 1-1 maakte kreeg de ploeg van Martin de Mooij een klein beetje vleugels. Kraneburg werd onder druk gezet en toen vlak voor tijd de 1-2 viel voor de Wateringse ploeg dacht iedereen dat de eerste competitie nederlaag sinds de heroprichting een feit zou zijn.

Man van de wedstrijd Phil Altimari dacht daar uiteindelijk anders over. Hij sleurde aan de ploeg en uiteindelijk in de slotseconden van de wedstrijd maakte hij de verdiende gelijkmaker. Het eerst puntverlies voor de ploeg van trainer Abbenhuis sinds de heroprichtiing en wellicht een wake up call voor de ploeg dat de 3e klasse echt anders is dan de 4e klasse. Kwaliteit genoeg in de ploeg, ervaring ook, echter 90 minuten tot het gaatje gaan moet de ploeg weer leren. Wat dat betreft waren de buren van KMD een goede leerschool.