Buurthuis van de toekomst WV Kranenburg geopend
zondag, 16 september 2018 22:05

Buurthuis vd Toekomst

Onder toeziend oog van een aantal clublegendes werd afgelopen vrijdagavond het "Buurthuis van de toekomst" geopend. Voorzitter Charles Boom dankte in zijn toespraak de vele vrijwilligers die hebben geholpen bij de totstandkoming van het buurthuis en Boom stond uitgebreid stil bij de geschiedenis van de club die nog niet zo lang bestaat. SOA was de eerste die overkwam, gevolgd door GONA en als laatste de wederopstanding van Kranenburg.

Ruud van Weerd, Eef Prive en Charles Boom werden uitgebreid in het zonnetje gezet door Remco van der Wal, oud voorzitter van de club. Hij memoreerde aan de tomeloze inzet van de heren bij de totstandkoming van het buurthuis waar nu de fysiotherapie van Dennis Lorsheijd, Stichting Mooi en kinderopvang Hakuna Matata een plek hebben gevonden.

Zoals we gewend zijn bij de club was de verzorging weer uitstekend te noemen. De drankjes en hapjes waren weer goed verzorgd en onze eerste indruk van het buurthuis is in één woord samen te vatten "prachtig".

Voorzitter Boom stond nog even stil bij het feit dat het buurthuis weliswaar geopend is maar nog niet af, met een schuin oog kijkend naar aannemer Hans Lammertink die de bouw voor zijn rekening had genomen. De vele jonge vrijwilligers op deze avond tonen aan dat het wel goed zit binnen de club en dat men klaar is voor de volgende stap, de jeugd naar een hoger plan brengen.

Hethaagsamateurvoetbal.nl was blij dat we bij deze opening konden zijn en hebben met een aantal mensen een aantal mooie herinneringen op kunnen halen, daarvoor zijn dit soort avonden uitermate geschikt.

Laatst aangepast op zondag, 16 september 2018 22:34