Martin Abbenhuis nieuwe hoofdtrainer WV/Kranenburg
woensdag, 01 augustus 2018 20:13

Nadat het bestuur afgelopen zondag verrast werd met het bericht dat Ger Fens aankomend seizoen geen hoofdtrainer wordt, moest met spoed gezocht worden naar een vervanger. Het bestuur heeft hierbij gekeken naar een trainer die de club kent en het liefst met een Kranenburg verleden. Wetende dat Martin Abbenhuis geen 1e elftal meer traint, heeft het bestuur hem benaderd voor de functie.

De gesprekken verliepen zeer vlot en het bestuur is dan ook blij te kunnen melden dat Martin Abbenhuis met ingang van direct hoofdtrainer is van Wateringse Veld Kranenburg.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen start aankomende zaterdag 4 augustus met een training en zal Martin voor het eerst voor de groep staan.

Laatst aangepast op woensdag, 01 augustus 2018 20:14