Wateringse Veld Kranenburg gaat op alle vlakken professionaliseren
woensdag, 01 augustus 2018 09:06

Het bestuur van Wateringse Veld Kranenburg heeft besloten om het innen van de contributie over te dragen aan NIKKI-Online.nl. De betalingen aan ClubCollect komen per direct te vervallen, deze samenwerking is beëindigd.

NIKKI-Online.nl start per direct met het maandelijks online innen van de contributie m.b.t. de openstaande contributie voor het seizoen 2018/2019. In sommige gevallen blijkt ook de contributie van 2017/2018 nog open te staan.

U krijgt de mogelijkheid om de nog openstaande contributie in 3 termijnen te voldoen via Nikki -Online.

U ontvangt binnenkort de eerste e-mail met daarin de iDEAL-link voor de betaling van de contributie die verdeeld wordt over 3 maanden. In juni 2018 volgt de laatste e-mail m.b.t. de contributie van het seizoen 2017-2018. In deze mail ontvangt u een iDeallink met daarin de mogelijkheid om middels uw eigen bankomgeving de betaling van de contributie veilig en snel te voldoen.

Met het bestuur zijn afspraken gemaakt m.b.t. de administratiekosten.*

Wanneer u geen e-mail ontvangt in maart, zijn mogelijk de contactgegevens niet up-to-date. Stuur in dat geval een mail met uw juiste gegevens (naam, postadres, e-mailadres en telefoonnummer) naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Mocht u ondanks deze uitleg nog vragen hebben, leest u dan de veel gestelde vragen (FAQ’s) op www.nikki-online.nl. Wordt uw vraag niet beantwoord, kunt u zich via e-mail tot ons richten voor verdere informatie.
Wij kijken uit naar de samenwerking
tussen Wateringse Veld Kranenburg en Nikki-online.nl

Bestuur Wateringse Veld Kranenburg