Wateringse Veld GONA maatje te groot voor Concordia!
donderdag, 12 april 2018 22:46

Het werd nooit een echte wedstrijd, daarvoor was het verschil te groot. Uiteindelijk werd het 0-9 voor de ploeg van trainer Ger Fens en dat was niet eens geflatteerd.De 0-1 werd gemaakt door Ricky Schaap. De 0-2 kwam uit een onberispelijk ingeschoten penalty van Fransesco Fens.De 0-3 werd gemaakt door Erkan Sensoy waarna Jacky Doorschodt de 0-4 op het bord zette. Wateringse Veld GONA nam geen gas terug en Fransesco Fens maakte de 0-5. Ricky Schaap tekende voor de 0-6 en Fransesco Fens schoot de 0-7 erin. John Bos maakte de 0-8 en net toen iedereen dacht dat het klaar was, stond Ricky van den Bergh klaar voor de 0-9.

Laatst aangepast op donderdag, 12 april 2018 22:52