Wateringse Veld GONA geen kind aan Oosterheem
zondag, 08 april 2018 07:44

In een eenzijdige partij was Wateringse Veld/GONA de baas over sv Oosterheem. Fransesco Fens nam de eerste twee treffers voor zijn rekening en stelde Roger Beld in de gelegenheid om de 3-0 aan te tekenen. Bij de 4-0 waren ook beide spelers betrokken, maar nu was het Fens die scoorde.

Waterinngse-Veld-SVO-001

In de tweede helft trof Yair Sidoel als eerste doel. Mark van Domburgh deed daarna iets terug voor de Zoetermeerders, maar het leed was nog niet geleden (5-1). De zesde treffer kwam op naam van Ricky van den Bergh. Het was de honderdste treffer van de Hagenaars in deze competitie. Fens en Van den Bergh bepaalden daarna de eindstand op 8-1.