Wateringse Veld GONA ruim langs HPSV
zaterdag, 31 maart 2018 17:13

Wateringse Veld Gona won vanmiddag met 6-1 van HPSV. De ploeg van Ger Fens maakte zich niet heel druk en gaf gas op de momenten dat het moest. De 1-0 van Rogier Beld liet nog even op zich wachten. Een voorzet van links werd door Beld keurig ingekopt. De keeper dook nog wel maar kon niet bij de bal. De 2-0 van Marcel Pronk liet niet lang op zich wachten. Weer over links werd de aanval opgezet, de bal werd teruggelegd en feilloos door Pronk binnengewerkt. De precisie van het schot en de wijze waarop de bal werd ingeschoten was van grote klasse.

svwvgona-hpsv

De 3-0 van Rogier Beld was een goal waar ook de klasse vanaf spatte. Weer een voorzet van links en Beld knikte de bal achteloos buiten het bereik van de keeper in de linkerhoek (voor de kijkers). Het gemak en het inzicht waar de bal moest komen zie je in deze klasse niet iedere week.

De 4-0 van Yair Sidoel was uit een prima aanval van de thuisclub die toch iets gas terugnam. De ploeg kreeg veel kansen en het had al snel in de dubbele cijfers kunnen belanden. De 5-0 kwam van Fransesco Fens, de spits pakte toch weer zijn doelpuntje mee. De ploeg van Ger Fens wisselde om de wedstrijd nog wat nieuw elan te geven en toen Wateringse Veld Gona een penalty te nemen kreeg ging Ricky van den Bergh achter de bal staan. De oud prof schoot de bal feilloos in de rechterhoek en tekende voor de 6-0. HPSV deed toch nog wat terug. Uit een rare situatie waarin geen enkele speler van de thuisploeg ingreep, was het ineens 6-1. Dat was tevens de eindstand..

Wateringse Veld GONA ligt op titelkoers en heeft nog 3 overwinningen nodig om te promoveren naar de 3e klasse. Vredenburch moet dan wel al haar wedstrijden winnen want anders is Wateringse Veld GONA al eerder kampioen.

Laatst aangepast op zaterdag, 31 maart 2018 17:16