Stand van zaken Buurthuis van de Toekomst!
vrijdag, 16 maart 2018 08:10

Zoals u wellicht heeft gezien vindt er een grote verbouwing plaats op ons complex ten behoeve van het Buurthuis van de Toekomst. Vandaag (vrijdag) worden er noodvoorzieningen (portocabins) geplaatst die vanaf volgend weekend dienst gaan doen als kantine. Door deze ontwikkelingen moet vanaf aanstaande  maandag de kantine, bestuurskamer, keuken e.d. helemaal leeggemaakt worden. Dit alles is nodig om de extra verdieping en de uitbouw te realiseren. Daarnaast wordt er druk gebouwd aan drie nieuwe kleedkamers waarvan het raamgedeelte er al staat. Kortom, het is op het moment wat rommelig op het complex, maar bij het hakken vallen spaanders. Wij zoeken nog vrijwilligers die vanf aanstaande maandag wat tijd hebben om spullen uit de kantine e.d  naar de eerder genoemde portocabins te verplaatsen. U kunt u opgeven bij Eef PrivĂ© (06-22086133), Ruud van Weerd (06--54201090), Hans Middeldorp (06-48944347) of bij een bestuurslid. Wij hopen op een mooi complex waar iedereen zich echt thuis voelt. Alvast allen bedankt.

Laatst aangepast op vrijdag, 16 maart 2018 08:32