TAC90-WVG/Kranenburg 0-2
zondag, 18 februari 2018 23:01

TAC90

Een wedstrijd die door WVG/Kranenburg al bij voorbaat als lastig werd gezien, werd vandaag dan bevestigd. In de eerste helft was het een wedstrijd waarbij TAC90 inzakte en WVG/Kranenburg het spel liet maken en zelf loerde op de counter. Deze gekozen tactiek van TAC90 werkte goed en ondanks een paar kansen van WVG/Kranenburg en een aantal goede counters van TAC90 werd de rust bereikt met een 0-0 stand.

De tweede helft starte WVG/Kranenburg met dezelfde 11 spelers en na 5 minuten scoorde gold old Dennis Jos de 1-0, die overigens uitblinker was aan de zijde van WVG/Kranenburg. Hierna ging TAC90 meer druk zetten op de verdediging van WVG/Kranenburg het geen resulteerde in een aantal mogelijkheden.

In een van de counters die hierop volgde van WVG/Kranenburg werd Erkan Sensoy weg gestuurd in de diepte en op schitterende wijze lobte hij van 30 meter de bal over de te ver voor zijn doel staande keeper van TAC90. Deze 2-0 was het breekpunt in deze uiterst sportieve wedstrijd.

Na het laatste fluitsignaal van de uitstekend leidende scheidsrechter Pieterman was er opluchting bij WVG/Kranenburg dat lastige wedstrijd in winst was omgezet.

Laatst aangepast op maandag, 19 februari 2018 14:39