Wethouder Baldewsingh slaat eerste paal Buurthuis van de Toekomst Wateringse Veld
zaterdag, 27 januari 2018 07:06

Op het complex van Wateringse Veld/GONA, dat vanaf volgend seizoen als Wateringse Veld Kranenburg door het leven zal gaan, heeft wethouder Baldewsingh de eerste paal van het Buurthuis van de Toekomst geslagen.Vanzelfsprekend waren wij van hethaagsamateurvoetbal.nl bij deze feestelijke gelegenheid.

Een aantal jaar geleden begon een clubje met wijze en gemotiveerde clubmannen waaronder  Eef Prive, Ruud van Weerd, Remco vd Wal en Charles Boom, aan de missie om een Buurthuis van de Toekomst te realiseren op het complex van toen nog Wateringse Veld.
Vandaag, 26 januari, werden de visieplannen werkelijkheid en werd het harde werken beloond. Wethouder Rabin Baldewsingh was vandaag aanwezig op het sportpark om de '1e paal' te slaan van het nieuwe buurthuis. Een kroon op het werk van de initiatiefnemers.
Alvorens de eerste paal werd geslagen sprak de wetthouder lovende woorden over de inzet en passie van de vereniging en de activiteiten die zijn verricht om tot deze mijlpaal te komen. De wethouder gaf aan blij te zijn met de ontwikkelingen van de club en was erg content de positieve veranderingen op deze wijze te kunnen vieren.

Wat er in het complete gezelschap boven tafel kwam is de ongelooflijk trots dat de keuzes die de vereniging heeft durven maken op deze manier uitpakken. Ook de keuze om de samenwerking met Kranenburg aan te gaan heeft op een geweldige manier uitgepakt. Niet alleen qua mensen die de vereniging (weer) weten te vinden, maar ook het feit dat de vereniging al in het eerste jaar naar  een hoger plan wordt getild. Samen met de voetbalschool, de prestaties in de breedte van de club alsmede de totstandkoming van het buurthuis van de toekomst maakt de leden en het bestuur trots.

Met het buurthuis van de toekomst wil de vereniging ook laten zien dat het zich maatschappelijk betrokken voelt in de wijk en ook de gemeente Den Haag. De 3 P's Passie, Prestatie en Plezier komen met de keuzes gemaakt door de vereniging en door het harde werken van steeds meer vrijwilligers volledig tot hun recht.

Na het praatje van de wethouder ging het gezelschap naar buiten om de 1e paal te slaan. Onder het toeziend oog van het bestuur en de overige aanwezigen waaronder de betrokken sponsorser werd er na afloop nog een hapje en een drankje gedaan.

Laatst aangepast op zaterdag, 27 januari 2018 09:20