Oproep!!
vrijdag, 10 maart 2017 13:30

De realisatie van ons Buurthuis van de Toekomst komt steeds dichterbij. Een aantal leden/bedrijven heeft reeds toegezegd medewerking te willen verlenen. Wij kunnen echter nog wel wat steun gebruiken. Mogelijk dat er binnen ons ledenbestand  (leden en ouders van leden) nog meer (technische) bedrijven of handige "doe het zelvers" bereid zijn bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Mocht je medewerking willen verlenen meld je dan aan bij Eef Privé ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ), Charles Boom ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) of Ruud van Weerd (ruudvanweerd@gmail. com). Hoe meer aanmeldingen hoe beter.

Het weer

Den Haag