Geslaagde Interne jeugdtrainerscursus sv Wateringse Veld GONA
woensdag, 21 september 2016 10:01

Als vereniging vinden wij het erg belangrijk dat gemotiveerde en gedegen trainers en leiders de jeugd begeleiden. Om dit te realiseren en vervolgens te continueren is er dit jaar een start gemaakt met een structurele scholing van onze jeugdtrainers en –leiders.

We hebben hiervoor een technisch jeugdbeleidsplan opgesteld om de "rode draad" binnen de jeugdopleiding verder te ontwikkelen. Deze bestaat uit:
- Interne jeugdtrainerscursus(sen)Geslaagden interne jeugdtrainerscursus
- Train-de-trainers avonden
- Coach-de-Coaches dagen

Hierdoor worden de trainers en leiders praktisch geschoold en ondersteund.

De afgelopen periode heeft de interne jeugdtrainerscursus plaats gevonden. Er is hierbij gekozen voor een samenwerking met Jeugdvoetbalopleiding. Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een groot aantal voetbalverenigingen en gericht op de wensen en behoeften van de club zelf.

De grote gedrevenheid en leergierigheid van de cursisten heeft deze cursus tot een succes gemaakt.

Om de jeugdopleiding (verder) uit bouwen is extra ondersteuning vanuit ouders meer dan welkom. U kunt kosteloos aanschuiven bij het scholingsprogramma.

Mocht u belangstelling hebben om de jeugdopleiding te helpen, neem dan gerust contact op met het jeugdbestuur via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Het weer

Den Haag