D1 naar de finale!
dinsdag, 17 mei 2016 19:11

Feest bij sv Wateringse Veld GONA! De D1 heeft de finale bereikt van het Zwaluwen Bekertoernooi! In de halve finale werd met 1-0 gewonnen van de D4 van SPIRIT uit Ouderkerk aan den IJssel. Grote complimenten aan de spelers van beide teams, die er een echte topwedstrijd van maakten! Tientallen enthousiaste supporters genoten langs de lijn op het terrein aan de Guido de Moorstraat. De finale wordt gespeeld op zaterdag 4 juni om 10:00 tegen Transvalia op het terrein van Velo in Wateringen. Gaat het onze jongens lukken om geschiedenis te schrijven en voor het eerst de beker mee naar huis te nemen? Binnenkort weten we het. Hup D1!!!

Laatst aangepast op woensdag, 18 mei 2016 07:58

Het weer