E1 kruipend door de modder voor het goede doel
dinsdag, 02 februari 2016 21:53

survival 30 januari 2016Afgelopen zaterdag 30 januari heeft de sv Wateringse Veld GONA E1 mee gedaan met de 1ste Kidz for Kidz survival om geld op te halen voor onderzoek tegen hersenstamkanker. Dit sportieve blubberfestijn vond plaats op het terrein waar de welbekende Wollebrandcross gehouden wordt. Al glibberend en glijdend door modder en water hebben ze twaalf hindernissen overwonnen over een parcours van 2,5 kilometer. Er hadden zich bijna 400 kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar voor deze survival ingeschreven waaronder dus ook onze E1. Ruim €11.500 is er opgehaald voor het goede doel! Het bijeengebrachte geld wordt door de stichting Kidz voor Kidz geheel bestemd voor het onderzoek naar hersenstamkanker, dat door het Medisch Centrum van de Vrije Universiteit in Amsterdam wordt uitgevoerd.

Top gedaan, E1!

Het weer