Madjo Dewus en sv Wateringse Veld GONA beëindigen samenwerking
vrijdag, 06 november 2015 09:51

sv Wateringse Veld GONA en trainer Madjo Dewus hebben hun samenwerking in goed overleg met onmiddellijke ingang beëindigd. Patrick van Dullemen neemt zijn taken voor de rest van dit seizoen over.

Nadat vorige week al bekend werd gemaakt, dat Madjo aan het eind van het seizoen zou gaan stoppen, is er overleg gevoerd met elkaar over de invulling van de rest van het seizoen. Hieruit kwam naar voren, dat het voor beide partijen wenselijker was om per direct afscheid van elkaar te nemen.

Remco van der Wal, voorzitter van sv Wateringse Veld GONA: “Het is jammer, dat de samenwerking eindigt. Madjo heeft geweldig werk verrricht door met minimale middelen maximale resultaten te halen. De promotie naar de eerste klasse is vooral zijn verdienste geweest. De vereniging is hem veel dank verschuldigd.”

Het bestuur van sv Wateringse Veld GONA heeft inmiddels Patrick van Dullemen, sinds dit seizoen al opgenomen in de technische staf van de vereniging, bereid gevonden de taken van Madjo over te nemen.

Het weer

Den Haag