Grijp uw kans!
woensdag, 28 oktober 2015 16:01

Hierbij willen wij u heel graag uitnodigen om gratis een wedstrijd bij te komen wonen van het BeNe Liga team van Hijs Hokij Den Haag. Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 27 november a.s. Tegenstander deze avond is Unis Flyers Heerenveen. Aanvang wedstrijd: 20.30 uur. Locatie : de Uithof, Den Haag.

Het wordt een zeer spannende wedstrijd. Een belevenis die u niet wilt missen! Ook als je nog nooit een ijshockeywedstrijd hebt meegemaakt, zal je genieten van de strijd op het ijs. En iedere aanmoediging vanaf de sfeervolle tribune zal de spelers van de Haagse HIJS HOKIJ sterker maken! Trek een warme trui aan, doe een das om en kom naar de Uithof!

Uiteraard bent u niet alleen als bestuur van harte welkom, maar ook al uw vrijwilligers (coaches/trainers) en al
uw leden zijn van harte welkom! Deze uitnodiging geldt dus niet alleen voor uw junioren (teams), maar zeker ook voor uw senioren (teams), incl. partners / kinderen / ouders / vrienden / buren! Ook zijn individuele sporters van harte welkom! Deze uitnodiging mag zo breed als mogelijk uitgezet worden! Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Graag ontvangen wij uiterlijk donderdag 26 november a.s. de door u gewenste aantallen kaarten met namen. Om u werk/tijd te besparen kunnen de mensen die interesse hebben ​​​ons ook rechtstreeks mailen, zodat u deze informatie niet hoeft te verzamelen! De mensen die interesse hebben kunnen dan mailen naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . In deze mail moet duidelijk hun naam, naam van het bedrijf/vereniging en de aantallen gewenste kaarten vermeld staan. Iedereen die ons rechtstreeks mailt zal van ons persoonlijk een bevestiging krijgen!
De bestelde kaarten kunnen zowiezo op de wedstrijddag vanaf 19.00 uur afgehaald worden bij de informatiebalie (dus niet bij de kassa).

Ik hoop van harte dat u de moeite wilt nemen deze mail door te sturen aan al uw teamleiders/leden en deze uitnodiging op uw website en social media wilt plaatsen. Laten we er met z'n allen voor zorgen dat de Uithof uit haar voegen barst!
Bedankt voor uw medewerking!

Alvast sfeer proeven? Check https://livestream.com/atinet/events/4448332

Met vriendelijke groeten,