WateringseVeld/GONA veteranen 'Team van de Week' bij TV-programma 'Haaglanden Voetbal
zaterdag, 26 september 2015 10:15

Komende maandag – 28 september – wordt er weer een nieuwe aflevering van 'Haaglanden Voetbal aan Tafel' opgenomen, een voetbaltalkshow, met diverse gasten. Zij  praten  over diverse voetbalonderwerpen. Dat brengt weer de nodige discussie!

Met ook tussenitems, zoals o.a. onze serie 'De Fluwelen Trap', 'Jan Linkerhof aan het woord' en 'Team  van  de Week', komen voorbij. Het 'team van de week' is ditmaal het veteranenteam van WateringseVeld/GONA. Opnamen worden gemaakt bij  de  wedstrijd van zondag tegen Quick uit en het team is ook aanwezig maandagavond bij de opnamen van het TV-programma.

Aan tafel schuiven maandag bij      presentator Ton Beije aan Ron Jansen (voorzitter Laakkwartier),  Bram  Poons (bestuurslid Laakkwartier), Theo Jansen (bestuurslid DVV Delft)  en Wicher Schreuders (KNVB-Afgevaardige District West II).

Wil je erbij zijn? Dat kan, de toegang  is gratis en dan moet je om uiterlijk 19.45 uur aanwezig zijn in  de  Entertainment Club van Sir Winston Leisure Centre (1e etage) in   Rijswijk. (Gratis parkeren op de Lange Kleiweg). Als je erbij wilt  zijn, dan stellen wij een berichtje vooraf op prijs:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

De opname start om 20.15 uur en de  planning is dat wij om 21.30 uur klaar zijn (inclusief korte   pauze).  Iedereen is welkom, maar met name leden, aanhangers van uw club   nodigen wij van harte uit aanwezig te zijn. Het programma is te zien  op Regio TV/Infothuis op vrijdag 2 oktober (18.00 uur) en wordt  daarna diverse malen herhaald op vrijdagavond, zaterdag en zondag.

Redactie Haaglanden Voetbal

3 bijlagen