F1 en F2 kampioen!
zaterdag, 20 april 2013 20:08

Vandaag zijn zowel de F1 als de F2 kampioen geworden in hun klasse!Kampioen 2012 - 2013

In een directe confrontatie met concurrent Toofan wist de F1 een achterstand van 0-2 om te buigen in een 3-2 overwinning. Als je op deze manier de directe concurrent verslaat, dan ben je gewoon heel erg goed en de verdiende kampioen!

De F2 deed wat het het gehele seizoen al doet: winnen, winnen en nog eens winnen. Twee weken geleden werd de naaste belager Loosduinen met 11-0 verslagen en toen was het eigenlijk al duidelijk. Vandaag werd Escamp met 5-0 verslagen en is de F2 niet meer in te halen voor de andere ploegen. En om het nog even duidelijk aan te geven: in 13 wedstrijden kreeg de F2 slechts 12 doelpunten tegen! Een verdiend kampioenschap dus, dat is duidelijk!

Het kampioenschap werd gepast gevierd met uitreiking van medailles, het eten van patatjes en vooral met heel veel herrie in het clubhuis. En dat vonden alle aanwezigen helemaal geweldig!

Namens het bestuur willen we de leiders Jeroen, Marije en André feliciteren met hun succesvolle teams. We zijn erg trots op jullie!

Laatst aangepast op zaterdag, 20 april 2013 20:23