TV-opnames Haaglanden Voetbal Totaal
dinsdag, 26 maart 2013 11:22

Het gaat goed met sv Wateringse Veld! De afgelopen tijd zijn er veel jeugdleden bijgekomen en de sfeer binnen onze club is prima. De prestaties van de selectie zijn ook prima, men doet mee voor de prijzen van dit seizoen. Niet gek dat ook de belangstelling vanuit de voetbalwereld voor onze club groter is dan ooit.

Wij zijn benaderd door het televisieprogramma Haaglanden Voetbal Totaal om mee te werken aan de rubriek ‘Club in Beeld’. Dit programma wordt uitgezonden via het kanaal “Regio TV/Infothuis”. Concreet betekent het dat een 20 minuten durende documentaire wordt gemaakt van sv Wateringse Veld.

Aanstaande donderdag 28 maart komt een filmploeg opnames maken tijdens alle trainingen van die avond. We hebben hierover een mail gestuurd naar de (ouders en verzorgers van) leden van onze vereniging met betrekking tot bijzonderheden over de trainingen van deze avond.

Onze club is te zien in de uitzending van woensdag 10 april. In de wijk Wateringse Veld is het programma te zien via ‘Caiway voorkeuze 66’. Het programma wordt herhaald op donderdag 11 en vrijdag 12 april. Ook daarna is de uitzending op elk gewenst moment terug te kijken via de website www.haaglandenvoetbal.nl.