Speciale aanbieding Voetbalacademie
woensdag, 30 januari 2013 10:54

In samenspraak met Ton Jenner heeft de Voetbalacademie een geweldige aanbieding voor spelers van sv Wateringse Veld!

De Voetbalacademie verzorgt speciale techniektrainingen, waardoor je nog beter kunt gaan spelen. De techniektrainingen kosten normaliter EUR 180,- voor 12 trainingen. Speciaal voor leden van onze vereniging biedt de Voetbalacademie deze training nu aan voor EUR 120,-! De trainingen vinden plaats bij DVC in Delft, maar als er voldoende aanmeldingen zijn, dan kunnen de trainingen (dag en tijdstip in overleg) ook op het terrein van sv Wateringse Veld plaatsvinden.

Aanmelden? Neem contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of een van de andere trainers of bezoek de website van de Voetbalacademie.