KNVB regels voor alcohol gebruik tijdens wedstrijden!
donderdag, 27 september 2012 15:23
Het bestuur geeft nogmaals aan dat, met name, tijdens thuiswedstrijden van sv Wateringse Veld 1 verkoop van alcohol (waaronder dus ook bier) in glas verboden is. Dat betekent dat tussen 11.00-16.30 uur geen alcohol meer in glas in het clubgebouw mag worden verkocht. Alcohol mag, buiten het clubhuis, uitsluitend genuttigd worden op het balkon of binnen het afgezette terras wat daarvoor bestemd is (indien van toepassing). Verder worden gedurende de genoemde tijd alle dranken in plastic verkocht. Afgesproken is dat gedurende bovenstaande tijd al het glaswerk vanuit de bar wordt verwijderd, het is zeker niet toegestaan dat glaswerk mee naar buiten wordt genomen. Het bovenstaande is een maatregel van de KNVB die op alle velden in Nederland wordt toegepast.
Laatst aangepast op donderdag, 27 september 2012 15:23