Wateringse Veld wint La Cantina toernooi (IM Joop Taal toernooi)
zondag, 12 augustus 2012 18:54
Na een 3-2 overwinning op TAC ' 90 moest Wateringse Veld afgelopen zaterdag in de finale aantreden tegen sv Duindorp. Na het eerste kwartier werd al snel duidelijk dat Duindorp weinig kans zou maken tegen Wateringse Veld. Door middel van mooie combinaties en tactisch samenspel stond het scorebord al na 15 min op 0-2 door doelpunten van Dwight Daan en Hamzi Chikhi. Ondanks de vele kansen van ondermeer Chris Melfor en Dwight Daan bleef de score de eerste helft beperkt tot 0-2. Na de rust werd het tempo en de druk op Duindorp opgevoerd. Abdel Akhlal tekende de 0-3 aan, Chris Melfor pikte ook zijn goaltje mee ( 0-4) en Abdel Akhlal scoorde in deze wedstrijd zijn tweede goal (0-5). Duindorp mocht nog met 1 treffer de eer redden en de doelman van Wateringse Veld, Mark van Ruitenbeek, passeren waardoor de eindstand werd bepaald op 1-5. Wateringse Veld was de terechte winnaar van het La Cantina toernooi en schotelde het publiek attractieve en aanvallend voetbal voor. Uit handen van de voorzitter van sv Duindorp mocht aanvoerder Jenever Mook de wisseltroffee in ontvangst. De eerste troffee is binnen! Opstelling: Mark van Ruitenbeek, Guilliano Liefden, Jenever Mook, Adnane el Jabli, Robert Narain, Emiliano Gentle, Dwight Daan, Sander Lorsheijd, Abdel Akhlal, Hamza Chikhi en Chris Melfor Wissels: Mitchell Moehamadkasbi, Yeison Caceido Mina, Jurrien Winter en Jedsel Hose. Onze waardering en complimenten gaan uit naar sv Duindorp voor de uitstekende organisatie van het toernooi en de heerlijke hapjes en drankjes! A.s. dinsdag staat de eerste bekerwedstrijd op het programma. Dan bindt sv Wateringse Veld om 19 uur in Hoek van Holland de strijd aan tegen tweede klasser HVC '10. De selectie hoopt u dan weer in grote getallen te mogen begroeten!