Zaalvoetbal sv Wateringse Veld breidt uit naar vier teams
donderdag, 28 juni 2012 14:52
sv Wateringse Veld heeft voor aankomend seizoen vier zaalvoetbalteams. Buiten het al bestaande team (aankomend seizoen sv Wateringse Veld 3) zijn er dus drie elftallen bijgekomen. Het eerste gaat in de 2e klas spelen en bestaat voornamelijk uit oud-sv Wateringse Veld spelers, het 2e elftal gaat het in de 3e klas proberen en zijn geheel nieuwe leden. Het vierde tenslotte is ook in zijn geheel nieuw en gaat het in de laatste klas opnemen.De nieuwe zaalleden zijn: Bas Molenkamp - Sander Hover - Jeffrey Hop - Mark Knops - Martin Kipp jr - Richard Kipp - Randy Swedo - Rainaldo Gordon - Fardien Abdoelrazak - Rodney Liakathoesein - Ray Abdoelrazak - Zayyat Abdoelkariem - Jorden Winter - Wesley Pennings - Dustin Mulders - Danny Herman - Giovanni van den Bergh - Brian Vermey en Danny Pennings. Namens het bestuur wensen wij alle nieuwe leden van harte welkom in de groeiende sv Wateringse Veld familie!
Laatst aangepast op donderdag, 28 juni 2012 15:03