Wateringse Veld maakt zich weer op voor een nieuw seizoen.
donderdag, 28 juni 2012 14:37
De selectie van hoofdtrainer Martin Abbenhuis, is op zes spelers na, compleet gebleven en heeft haar selectie uitgebreid met de navolgende nieuwkomers: Sander Lorsheijd (GDA), Hamza Chikhi (VUC), Emiliano Gentle (hsv Escamp-zat)), Adnane el Jabli (HMSH), Abdel Aznai (DUNO), Manuel Pengel (hsv Escamp-zat), Jurrien Winter (hsv Escamp-zat), Guilliamo Liefden (hsv Escamp-zat), Mark van Ruitenbeek (GDA), Mohamed Boudount (Toofan), Emre Kakasus (BMT)en Anton Reidt (DSVP). Vertrekkende spelers zijn: Martin Kipp jr (Erasmus – lager elftal), Dennis Boateng (nog niet bekend), Mounir Oulhani (SVH), Richard de Moedt (Verburch), Jeffrey Nyame (nog niet bekend)en Necet Arslan (Forum Sport). Technische staf: Martin Abbenhuis: hoofdtrainer Ferhad Hussainali: assistent-trainer/leider Dennis Lorsheijd: fysiotherapeut Wim Beijersbergen: materiaalverzorger Wim van Gool: assistent-scheidsrechter Trieneke Koele-Bos: teammanager Martin Kipp sr heeft, na een aantal jaren als leider te hebben gefungeerd, besloten iets rustiger aan te doen en te stoppen als leider en meer de wedstrijden als toeschouwer te willen aanschouwen. De eerste training van de selectie staat gepland voor zondag 29 juli 2012.
Laatst aangepast op donderdag, 28 juni 2012 14:40