Uitnodiging trainingen Voetbalacademie week 24
vrijdag, 08 juni 2012 12:10

Afgelopen weken hebben we kennis kunnen maken met de Voetbalacademie van Ton Jenner en de Keeperschool Nederland van Arjan van der Kaay en Eric Tanis. De avonden werden druk bezocht en zijn over het algemeen goed verlopen. Natuurlijk zijn er in deze aanloopperiode ook punten, die onze aandacht vragen. Daar hebben we gisteravond een gezamenlijk overleg over gevoerd met de jeugdcommissie en Ton Jenner.

Uit dit overleg kwam de wens naar voren in ieder geval nog een keer een gezamenlijke training te organiseren, waarbij de trainers meer inzicht krijgen in de mogelijkheden van onze spelers. Om dit te kunnen doen, is het noodzakelijk de trainingen te kunnen spreiden. Zo krijgen de trainers de gelegenheid meer op individueel niveau te kijken waar de mogelijkheden liggen en krijgen de spelers meer aandacht om verbeteringen aan te kunnen brengen. Uiteraard wordt dit ook de opzet voor de trainingen van volgend seizoen.

Voor komende week betekent dit, dat we in ieder geval nog 1 trainingsronde zullen organiseren. De trainingen zijn alleen gericht op voetbal, er is geen keeperstraining. Dit houdt onder meer verband met het feit, dat de keepers al een tweetal vrij intensieve trainingen hebben gehad. Ook het meidenteam zal deze week niet trainen. Dit heeft als belangrijkste reden, dat de proeftrainende meisjes pas vanaf volgend jaar wedstrijden zullen gaan spelen in 1 team. Voor hen is het minder noodzakelijk om nu al individueel te kijken op welk niveau zij zitten. De meiden, die nu al wel lid zijn, zijn wel ingedeeld en worden dus ook verwacht op de training op de aangewezen tijd.

Hieronder hebben we aangegeven wie wanneer verwacht wordt voor de training. Mocht u / uw kind verhinderd zijn voor deze training, dan verzoeken wij u hem / haar af te melden via het e-mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . We verzoeken iedere speler minimaal 10 minuten van te voren aanwezig te zijn voor de trainingen, zodat deze op tijd kunnen starten.

Hebt u nog vragen, dan zijn  we graag bereid deze te beantwoorden!

Met sportieve groet, namens de jeugdcommissie

Remco van der Wal,
Jeugdvoorzitter