Abdel Akhlal vrijgesproken door de Commissie van Beroep
woensdag, 11 april 2012 12:46

Naar aanleiding van de uitspraak van 29 maart 2012 van de Tuchtcommissie inzake de wedstrijd sv Wateringse Veld – Laakkwartier gespeeld op 29 januari 2012 werden de beide verenigingen al vrijgesproken, maar legde de Tuchtcommissie de spelers Akhlal van Wateringse Veld en Aniba van Laakkwartier een straf op van 8 wedstrijden uitsluiting.

Namens de speler Akhlal ging zijn gemachtigde, mevrouw Trieneke Koele-Bos, in beroep tegen de uitspraak van de Tuchtcommissie omdat er volgens haar gegronde redenen waren dat de Tuchtcommissie tijdens de procedure onder meer niet correct heeft gehandeld volgens het Reglement Amateurvoetbal. Het instellen van beroep is succesvol geweest, nu de Commissie van Beroep de gemachtigde schriftelijk heeft laten weten dat de heer Akhlal is vrijgesproken van hetgeen hem ten laste is gelegd.