sv Wateringse Veld 1 klopt SVC'08 voor de beker!
woensdag, 28 maart 2012 09:41
Gisterenavond heeft Wateringse Veld door een overwinning op SVC’08 de volgende ronde gehaald in het Haaglanden Voetbal Cup Toernooi. In een enerverende wedstrijd waarbij de teams aan elkaar gewaagd waren trok het team van trainer Martin Abbenhuis uiteindelijk aan het langste eind en versloeg de zaterdag tweede klasser met 2-1. Abdel Akhlal was de grote man bij Wateringse Veld want hij scoorde voor de rust de gelijkmaker 1-1 en na de rust de winnende treffer 2-1. In de volgende ronde wacht een zware tegenstander want dan is Hoofdklasser RKAVV uit Leidschendam de opponent. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op dinsdag 17 April om 20.00uur op ons complex aan de Guido de Moorstraat.
Laatst aangepast op woensdag, 28 maart 2012 21:38