sv Wateringse Veld 1 - BMT 1 1-0
Gebruikerswaardering: / 0
LaagsteHoogste 
zondag, 25 maart 2012 19:30

Na 2 weken door de KNVB voorlopig te zijn geschorst en twee turbulente bijeenkomsten bij de tuchtcommissie van de KNVB kon er zondag eindelijk weer eens gevoetbald worden.

De tegenstander BMT staat er niet florissant voor (derde van onderen) maar is een tegenstander, waar het altijd lastig is om tegen te voetballen. Ook nu in de wedstrijd tegen BMT ging het allemaal niet van een leien dak. De eerste helft was eigenlijk zeer matig en van beide kanten werden er geen of slechts enkele halve kansen gecreƫerd. Zowel Wateringse Veld als BMT konden niet overtuigen en de wedstrijd werd dan ook hoofdzakelijk op het middenveld gestreden. Misschien kan gesteld worden dat Wateringse Veld meer balbezit had, maar dat was het dan ook. De thuisploeg was niet bij machte om het lichte veldoverwicht in kansen om te zetten, laat staan dat er gescoord werd. De eerste helft was er dan ook eentje om snel te vergeten.

De tweede helft was het niet veel beter, maar zowel BMT als Wateringse Veld legden wel meer strijd in het duel waardoor het voor de toeschouwers iets aantrekkelijker werd. Ook in deze tweede helft had Wateringse Veld een veldoverwicht maar kwam slechts zelden voor het doel van BMT. De wedstrijd leek bloedeloos in een gelijk spel te eindigen. Tot de 75ste minuut, want toen kreeg Wateringse Veld een vrije trap toegekend van de goed leidende scheidsrechter Van Horssen. De bal lag een kleine twintig meter van het doel en specialist Necdet Arslan nam positie achter de bal. Zijn trap krulde formidabel in de kruising en liet de goalie van BMT kansloos: 1-0.

De voorsprong was gezien het wedstrijdbeeld terecht, maar zeker niet met overtuigend voetbal verkregen. BMT zette in het laatste deel van de wedstrijd nog aan, maar kon niet imponeren. Wateringse Veld speelde eigenlijk de wedstrijd probleemloos uit en deed een forse stap op de ranglijst en bezet nu de zesde plaats. Het binnen halen van de drie punten was belangrijk gezien de afgelopen voetballoze weken. Deze positieve tendens moet nu vervolg krijgen in de komende wedstrijden.

A.s. dinsdag speelt Wateringse Veld voor de Haaglanden Voetbal Cup thuis tegen SVC'08, een Tweede Klasser Zaterdag. De wedstrijd begint om 20:00 uur op het sportterrein aan de Guido de Moorstraat.

Laatst aangepast op dinsdag, 27 maart 2012 10:29
 

Wedstrijdprogramma

Onze sponsoren

Bandel Telematica Constructie Met Techniek Slot Menswear


Powered by Joomla!. Designed by: england football fanzone org.tw domain Valid XHTML and CSS.