sv Wateringse Veld 1 - TAC'90 1 uitgesteld
woensdag, 07 maart 2012 08:34

De KNVB heeft besloten de eerstkomende twee wedstrijden van sv Wateringse Veld 1 en Laakkwartier 1 uit te stellen. Aanleiding van dit besluit is het rapport van een KNVB-waarnemer, die aanwezig was bij de wedstrijd van zondag 29 januari tussen deze beide ploegen.

Volgens de waarnemer zou er een opstootje geweest zijn, alhoewel de scheidsrechter dit vermeende incident niet heeft waargenomen, laat staan heeft bestraft in de vorm van gele en/of rode kaarten. Beide verenigingen zijn in overleg met de KNVB om deze maatregel terug te laten trekken. SV Wateringse Veld is van mening, dat deze maatregel niet in verhouding staat tot de vermeende overtreding. Omtrent de competitievoortzetting wordt u via deze website op de hoogte gehouden.

Laatst aangepast op vrijdag, 09 maart 2012 17:42