Voetbalavond 35+ vrijdag 9 maart sv LY
woensdag, 29 februari 2012 01:00

Logo

Afgelopen vrijdag 24 februari is de Continental Haaglanden 35+7x7 competitie van start gegaan met een schitterende voetbalavond bij sv Wateringse Veld. Teams van sv LY, FC Zoetermeer, Wilhelmus en sv Wateringse Veld streden op het terrein van sv Wateringse Veld aan de Guido de Moorstraat tegen elkaar.

De wedstrijden kenmerkten zich door een grote sportiviteit (er werd bijvoorbeeld zonder scheidsrechter gespeeld) en gezelligheid.

Deze voetbalavond wordt op vrijdag 9 maart voortgezet op het terrein van sv LY. Daar worden weer dezelfde teams verwacht, al zijn er inmiddels ook al andere verenigingen geweest, die interesse hebben getoond. De wedstrijden starten om 20:00 uur, waarna er drie wedstrijden van ongeveer 20 minuten volgen. Tijdens deze drie wedstrijden spelen alle aanwezige teams dus een keer tegen elkaar. Omstreeks 21:15 uur zijn de wedstrijden ten einde en is er gelegenheid nog wat na te kletsen in de kantine, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Afgelopen maanden hebben sv Wateringse Veld en sv LY de handen ineen geslagen om het 35+-voetbal in de regio Haaglanden van de grond te krijgen. De competitie, zoals deze er nu ligt, is daar een voorbeeld van. Op vrijdag 9 en 23 maart worden deze wedstrijden nogmaals georganiseerd. Daarnaast wordt achter de schermen hard gewerkt aan een groot Continental Haaglanden 35+ Toernooi, dat op een zaterdag in juni moet gaan plaatsvinden met teams uit de Haagse regio.

Steeds meer verenigingen starten met het aanbieden van 35+ voetbal. Bij deze voetbalvorm spelen zeventallen op een half speelveld met en tegen spelers die minimaal 35 jaar oud zijn. Het doel is om leeftijdsgenoten met en tegen elkaar te laten voetballen en deze groep langer aan de voetbalsport te binden. Ook sv Wateringse Veld en sv LY starten met deze nieuwe voetbalvorm.

Bent u geïnteresseerd om mee te voetballen met uw eigen vereniging, wilt u zich aansluiten bij een van de deelnemende verenigingen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Remco van der Wal van sv Wateringse Veld via de e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via telefoonnummer 06-28204188.
Laatst aangepast op vrijdag, 09 maart 2012 17:41