Taken technisch jeugdcoordinator
vrijdag, 11 februari 2011 15:49

Deze pagina bevat een beschrijving van de taken van de technisch jeugdcoördinator. De beschrijving is vast niet helemaal compleet, maar geeft een zo goed mogelijk beeld.

Hoofdtaken
De primaire taken van de technisch jeugdcoördinator zijn:

• het coördineren van de activiteiten van de trainers en leiders bij de jeugd
  • het zorgdragen voor de materialen van de jeugd

Hoofdactiviteiten
De technisch jeugdcoördinator voert ten behoeve van zijn/haar hoofdtaken de volgende activiteiten uit:

• aanspreekpunt zijn voor leiders en trainers van de jeugd
  • het - samen met het jeugdbestuur - vaststellen van de trainingstijden
  • overzicht houden over de beschikbaarheid en kwaliteit van het materiaal (doeltjes, ballen, en dergelijke)
  • het - samen met het jeugdbestuur - vaststellen van nieuw aan te schaffen materiaal of te repareren materiaal

Aanvullende activiteiten
Door zijn/haar centrale rol in de vereniging, is de technisch jeugdcoördinator in staat om bij te dragen aan ideeën voor:

• oefenwedstrijden
  • toernooien

De technisch jeugdcoördinator is niet degene die deze activiteiten zelf organiseert. Hij/zij draagt ideeën hievoor aan aan het jeugdbestuur, waarna het jeugdsecretariaat de organisatie ter hand neemt.

Laatst aangepast op donderdag, 17 februari 2011 09:52