Hoofdbestuur
dinsdag, 03 augustus 2010 21:42

Het bestuur van sv Wateringse Veld Kranenburg bestaat uit:

Charles Boom 06-15004700

Corrie Boom a.i.  06-15004700

Secretaris

06-14194783

Algemeen bestuurslid

William Beurze

Algemeen bestuurslid

Terreinmeester:

André Beurze

Het bestuur kan bereikt worden via e-mailadres:

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Binnen de vereniging wordt veelal gewerkt met commissies. Hieronder volgen enkele namen van commissies, deze lijst is niet uitputtend.

Jeugdcommissie

Secretaris Jeugdcommissie