Hoofdbestuur
dinsdag, 03 augustus 2010 21:42

Het bestuur (a.i.) van sv Wateringse Veld GONA bestaat uit:

Voorzitter

06-22981283

Voorzitter Jeugdcommissie / Vice-voorzitter

Algemeen bestuurslid / Vice-voorzitter
Charles Boom

Penningmeester

Secretaris
06-14194783

Kantinebeheer / Voorzitter Softbal

Algemeen bestuurslid
vacature

Binnen de vereniging wordt veelal gewerkt met commissies. Hieronder volgen enkele namen van commissies, deze lijst is niet uitputtend.

Secretaris Jeugdcommissie
Arthur Zuidema