Interview Patrick van Dullemen
vrijdag, 30 september 2016 08:24

Patrick, hoe kijk je terug op de competitie tot nu toe?
Redelijk tot goed, ook al klinkt dit raar na de 6-1 nederlaag van afgelopen week. Jim Krijgsman en ik moeten nog een paar dingen regelen bij de club WVG dan kunnen we ons echt met de voetbal zaken bezig houden.

Laatst aangepast op donderdag, 06 oktober 2016 09:29
Lees meer...
 
Pechvogel!
zondag, 25 september 2016 16:15

Micha uit de E1 is afgelopen zaterdag zo ongelukkig geweeest dat hij in de wedstrijd tegen VCS zijn arm heeft gebroken. Namens het jeugdbestuur wensen wij hem veel sterkte en een goed herstel.

 
Er zijn nog wedstrijdballen te sponseren!
vrijdag, 23 september 2016 10:11

Voor de volgende wedstrijden zijn nog wedstrijdballen te sponseren: Exselsior'20 - Antibarbari - Xerxes DZB - Charlois - Spartaan'20 - HVV - BMT - VFC. Dus mensen, er is nog keuze zat. Voor €75 steunt u de vereniging, voor info bel André Beurze op 06-44906968.

 

 
Geslaagde Interne jeugdtrainerscursus sv Wateringse Veld GONA
woensdag, 21 september 2016 10:01

Als vereniging vinden wij het erg belangrijk dat gemotiveerde en gedegen trainers en leiders de jeugd begeleiden. Om dit te realiseren en vervolgens te continueren is er dit jaar een start gemaakt met een structurele scholing van onze jeugdtrainers en –leiders.

Lees meer...
 
In memoriam - Willem Beijersbergen
woensdag, 21 september 2016 09:10

Woensdagochtend bereikte ons het trieste bericht dat Wim Beijersbergen op de te jonge leeftijd van 62 jaar totaal onverwacht is overleden. Wij wensen familie en vrienden veel moed en kracht toe om dit zware verlies te kunnen dragen. Zodra wij meer informatie hebben zullen wij dit op de site vermelden.

 

Laatst aangepast op woensdag, 21 september 2016 10:14
 
Wijziging van wijze van contributie-inning
vrijdag, 09 september 2016 21:09

Voor de inning van de contributie werken wij sinds dit nieuwe seizoen samen met ClubCollect. ClubCollect verstuurt namens de vereniging naar ieder lid een e-mail, SMS of brief met het verzoek de contributie te voldoen. In deze berichten is een link opgenomen. Via deze link kunt u de betaling per automatische incasso of via iDEAL voldoen. Hierbij kunt u aangeven deze betaling in één keer te voldoen of in termijnen (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht en dit is alleen mogelijk via automatische incasso). De betaling moet voor de aangegeven vervaldatum voldaan worden. Heeft gekozen voor betaling in termijnen? Dan krijgt u vóór elke vervaldatum een herinnering per e-mail, SMS of brief. Beschikken wij als vereniging nog niet over uw (juiste) telefoonnummer en/of e-mailadres dan krijgt u binnenkort een brief met een inlogcode voor een beveiligde webpagina waar u deze gegevens kunt invullen. U kunt de juiste gegevens uiteraard ook persoonlijk doorgeven aan Frans Kubitza, de secretaris van onze vereniging via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , via het e-mailadres  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via www.clubcollect.com/goede-start.

Meer informatie over de werkwijze van ClubCollect kunt u vinden op www.clubcollect.com.

Laatst aangepast op zaterdag, 10 september 2016 07:30
 
7x7 toernooi
vrijdag, 09 september 2016 09:53

Op donderdagavond 22 september wordt bij sv Wateringse Veld GONA een 7x7 toernooi gehouden. Op deze avond doen o.a. teams van sv Wateringse Veld GONA veteranen en Dames mee. Dus voor een gezellig avondje komt u even kijken.

 
Live verslag Sportsignaal Radio a.s. zondag
donderdag, 08 september 2016 07:09

Aanstaande zondag doet Sportsignaal Radio verslag van de wedstrijd sv Wateringse Veld Gona – GDA. Sportsignaal Radio is te beluisteren op 92.0 Den Haag FM & 92.9 Midvliet FM. Op de Ziggo Kanalen 40 & 41 (Den Haag TV & Midvliet TV) zal de studio-uitzending live te zien zijn. Via de website www.denhaagfm.nl kunt u de uitzending ook online beluisteren.

 
Aankondiging Bijzondere Algemene Ledenvergadering
maandag, 29 augustus 2016 16:30

Het bestuur van sv Wateringse Veld GONA roept alle (ouders/verzorgers van de jeugd) leden op voor een Bijzondere Algemene Ledenvergadering op dinsdag 13 september 2016. Op de agenda staat het Buurthuis van de Toekomst. Aanvang 20.30 uur. Locatie is de kantine van ons sportcomplex aan de Guido de Moorstraat.

 
« StartVorige12345678910VolgendeEinde »

Pagina 7 van 38

Wedstrijdprogramma

Onze sponsoren

Bandel Telematica Constructie Met Techniek Slot Menswear

Het weer

Den Haag
0°C
Den Haag °C | °C | °C
[Details]

InloggenOnline

We hebben 75 gasten online

VoetbalnieuwsPowered by Joomla!. Designed by: england football fanzone org.tw domain Valid XHTML and CSS.