Vijf wissels reservevoetbal mannen senioren
zaterdag, 14 juli 2012 08:51
In het reservevoetbal mannen senioren is een aantal enquêtes gehouden om te weten te komen hoe men de competities in de categorieën A en B beleeft. Dat heeft geleid tot een pakket van aanbevelingen. De algemene vergadering amateurvoetbal heeft ingestemd met het toestaan van vijf wisselspelers in het reservevoetbal categorie A mannen senioren. Het zogeheten ‘doorwisselen’ is echter niet toegestaan in de categorie A. In de categorie B bij de mannen senioren geldt dat ook vijf wissels zijn toegestaan, maar hier mag men wel ‘doorwisselen’.
 
Indelingen zaalvoetbal bekend
zaterdag, 14 juli 2012 08:49
Onder het tabblad Zaalvoetbal staan alle indelingen voor de zaalvoetbalteams, zowel de beker- als de competitieindelingen.
 
Website mobiel bekijken
donderdag, 12 juli 2012 17:52

Veel van onze bezoekers bekijken inmiddels de website niet meer (alleen) via de computer, maar maken meer en meer gebruik van smartphones en/of tablets. Nadeel van onze website is, dat deze mobiel minder goed te bekijken was. Dat is vanaf vandaag verleden tijd! Als men nu met een smartphone of tablet naar onze website gaat, dan zal een mobiele website worden getoond. De artikelen zijn goed leesbaar, maar de menu's en andere gadgets zijn uitgeschakeld. Onderaan de mobiele website zit een optie om de standaard versie weer te laten zien, mocht men daar toch behoefte aan hebben.

Laatst aangepast op vrijdag, 13 juli 2012 17:11
 
sv Wateringse Veld 1 opent competitie thuis tegen Erasmus
donderdag, 12 juli 2012 08:10
Op 2 september a.s opent sv Wateringse Veld 1 de competitie thuis tegen stadgenoot Erasmus, de week erop staat de uitwedstrijd tegen het Rotterdamse CKC op het programma. Voor het gehele programma ga naar: Veldvoetbal>senioren>sv Wateringse Veld 1.
Laatst aangepast op donderdag, 12 juli 2012 14:43
 
Indelingen sv Wateringse Veld senioren
woensdag, 11 juli 2012 21:16
Onder het tabblad Veldvoetbal>senioren staan de indelingen van de senioren voor het seizoen 2012/2013
 
Indeling sv Wateringse Veld 1 bekercompetitie
woensdag, 11 juli 2012 18:03
sv Wateringse Veld is ingedeeld voor de beker in de volgende poule: HVC'10, RAS, GDA en sv Wateringse Veld.
 
Jan Pronk, bekend Haags scheidsrechter, overleden
dinsdag, 10 juli 2012 16:55
Jan Pronk is dinsdagochtend op 88-jarige leeftijd overleden. Hij was liefst 40 jaar op de Haagse velden actief als scheidsrechter. Ook bij sv Wateringse Veld was Jan jarenlang actief als clubscheidsrechter. Het bestuur van sv Wateringse Veld wenst de nabestaanden van Jan veel sterkte om dit zware verlies te dragen. De begrafenis zal plaatsvinden maandag 16 juli om 15.15 uur op de Begraafplaats "Nieuw Eykenduynen" aan de Kamperfoeliestraat 2A in Den Haag.
 
Zaalvoetbal sv Wateringse Veld breidt uit naar vier teams
donderdag, 28 juni 2012 14:52
sv Wateringse Veld heeft voor aankomend seizoen vier zaalvoetbalteams. Buiten het al bestaande team (aankomend seizoen sv Wateringse Veld 3) zijn er dus drie elftallen bijgekomen. Het eerste gaat in de 2e klas spelen en bestaat voornamelijk uit oud-sv Wateringse Veld spelers, het 2e elftal gaat het in de 3e klas proberen en zijn geheel nieuwe leden. Het vierde tenslotte is ook in zijn geheel nieuw en gaat het in de laatste klas opnemen.De nieuwe zaalleden zijn: Bas Molenkamp - Sander Hover - Jeffrey Hop - Mark Knops - Martin Kipp jr - Richard Kipp - Randy Swedo - Rainaldo Gordon - Fardien Abdoelrazak - Rodney Liakathoesein - Ray Abdoelrazak - Zayyat Abdoelkariem - Jorden Winter - Wesley Pennings - Dustin Mulders - Danny Herman - Giovanni van den Bergh - Brian Vermey en Danny Pennings. Namens het bestuur wensen wij alle nieuwe leden van harte welkom in de groeiende sv Wateringse Veld familie!
Laatst aangepast op donderdag, 28 juni 2012 15:03
 
Wateringse Veld maakt zich weer op voor een nieuw seizoen.
donderdag, 28 juni 2012 14:37
De selectie van hoofdtrainer Martin Abbenhuis, is op zes spelers na, compleet gebleven en heeft haar selectie uitgebreid met de navolgende nieuwkomers: Sander Lorsheijd (GDA), Hamza Chikhi (VUC), Emiliano Gentle (hsv Escamp-zat)), Adnane el Jabli (HMSH), Abdel Aznai (DUNO), Manuel Pengel (hsv Escamp-zat), Jurrien Winter (hsv Escamp-zat), Guilliamo Liefden (hsv Escamp-zat), Mark van Ruitenbeek (GDA), Mohamed Boudount (Toofan), Emre Kakasus (BMT)en Anton Reidt (DSVP). Vertrekkende spelers zijn: Martin Kipp jr (Erasmus – lager elftal), Dennis Boateng (nog niet bekend), Mounir Oulhani (SVH), Richard de Moedt (Verburch), Jeffrey Nyame (nog niet bekend)en Necet Arslan (Forum Sport). Technische staf: Martin Abbenhuis: hoofdtrainer Ferhad Hussainali: assistent-trainer/leider Dennis Lorsheijd: fysiotherapeut Wim Beijersbergen: materiaalverzorger Wim van Gool: assistent-scheidsrechter Trieneke Koele-Bos: teammanager Martin Kipp sr heeft, na een aantal jaren als leider te hebben gefungeerd, besloten iets rustiger aan te doen en te stoppen als leider en meer de wedstrijden als toeschouwer te willen aanschouwen. De eerste training van de selectie staat gepland voor zondag 29 juli 2012.
Laatst aangepast op donderdag, 28 juni 2012 14:40
 
« StartVorige4142434445464748VolgendeEinde »

Pagina 44 van 48

Wedstrijdprogramma

Onze sponsoren

Bandel Telematica Constructie Met Techniek Slot Menswear


Powered by Joomla!. Designed by: england football fanzone org.tw domain Valid XHTML and CSS.